A barátom azt álmodta velem, hogy belenyomtam egy kisegeret a konnektorba és szétégette az áram, segítség?
Figyelt kérdés
#hilf
2013. febr. 24. 17:29
1/2 anonim válasza:
Sajnos, ezen már Tom sem tud segíteni.
2/2 anonim válasza:
Én meg azt h volt osztálytársamtól elkértem az új audiját kipróbálni, ő meg egy másik is bent ültek, aztán full gázzal direkt falnak hajtottam, de az utolsó pillanatban kiugrottam, ők meg azonnal meghaltak. Vannak ilyen álmok... Nem kell mindenben jelentést keresni. Amúgy sincs az álmokban semmi misztikus, csak az agyad összemossa az elmúlt napok történéseit, élményeit, benyomásait aztán létrehoz belőle egy nagy maszlagot, amibe az ezósok megpróbálnak belemagyarázni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!