A szabadkőműves legendákban őrzött "Lucifer homlokáról lehulló drágakő / kő" volt-e az, ami elindította (felgyorsította) az ember (értelmi) fejlődését / evolúcióját?
Kapcsolódó anyag:
-a "bölcsek köve"
-a fekete meteorit
-"Kaába köve (fekete, simára csiszolt; az iszlám kultuszának / imádatának tárgya).
Az emberek mítoszokat látnak, de én egyes mítoszok mögött konkrét és történelmi valóságokat / tényeket látok.
Gondolatkísérlet:
volt egy nagy csata (?) és annak nyomán jelent meg "Lucifer Köve", a "Titokzatos és Fekete Kő" a rendszerben.
A. C. Clarke : 2001 Űrodisszeia című film eleje:
sosem felejtem el azokat a képeket... most is a szemeim előtt vannak.
Röviden leírva:
a Hold túlsó oldalán (?) landol (ott van) egy feketére csiszolt kőtömb,
ami beindítja a primitív, félállati lények (ember-elődök) evolúcióját.
=Elkezdenek eszközöket használni.
(Nagyon halhatatlan képekkel volt megcsinálva / ábrázolva.)
nem mai kérdés de válaszolok hátha jön válasz rá :D
érdekes téma ez és a feltevésed is az, erre nagyon még nem gondoltam de van benne ráció. mindig is érdekelt hogy a kis fitymátlanok mit imádnak azon a nagy izééén, sose fogom megtudni de azért hajt a kíváncsiság. pirula videói jók de sajnos abba maradt. volt egy nagyobb szünetelése, 1-2 poszt erejéig visszatért de végleg eltűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!