Nemtudom mit jelenthet ez az álom. Vannak tippek? Vagy aki ért hozzá, leírja mit jelent?
a helyi sportcsarnokba voltam, és sportoltam, és nemtudom hogyan , de ott volt a futópálya mellett az ágyam. odamentem, és felnyitottam, és az ágyneműtartóban találtam egy bogarat. a bogát szép élénk sötét kék, és fekete színű volt. hasonlított a szarvasbogárhoz, csak kicsit nagyobb volt és nem szarva, hanem ormányszerű hosszú kinövése volt..minta szarvasbogárnál a szarv.. az egész bogár csillogott mert drágaköbegből volt, a szeme is kicsi kövekből, meg gyémántból, égkövekből. és a bogár egy színben hozzá eggyező kék selyem anyag darabon volt. Elfogtam egy kis dobozba, és vissza mentem sportolni. amikor visszatértem az ágyhoz, és kinyitottam a dobozt, a bogár darabokra volt törve, mintha széttörnénk a drágaköveket. és tudtam hogy azért tört szét, mert fogságba ejtettem egy dobozba. és utána azthiszem találtam mégegyet. és még arra tisztán emlékszem hogy amikor megnéztem a nagy "orrmányát" (ami feketevolt) rámnézett a kicsi sötétkék színű gyémánt szemeivel..vagy nemtudom milyen anyagból volt, de drágakő volt az egész bogár..
ennyi lenne az álom. bocs ha hosszúra sikerült.
:) várom a megfejtéseket :)
Nem tudom megfejteni, de adok pár kérdést, amire válaszolva talán közelebb kerülhetsz a megfejtéshez:
Miért sportolsz? Saját, belső késztetésből, vagy mert a szüleid, stb. mondták? Beszéltél a bogárhoz? Ha nem, miért nem? Kedvelted a bogarat? A második bogár az egy másik volt, vagy ugyanaz éledt fel megint?
magamtól.
nem. csak megcsodáltam. azért nem mert nemszoktam bogarakhoz beszélni..hülye dolog :D
A sportcsarnok: jelentheti a kollégáinkkal folytatott versengést, vagy a társadalmi elfogadás iránti igényünket.
Ágynemüben találni valamit: csalódás
Bogár: szerencse
Ékkövek: azokat a tulajdonságokat képviselik, amit legtöbbre tartunk magunkban vagy másokban.
Gyémánt: tisztaságot, bölcsességet és összeszedettséget jelez.
Zafír (égszín kék színű): a reményt és az örömöt jelképezi.
Fekete: utalhat egy lehetőségre, ami csak a megvalósításra vár.
Kék: a céltudatosság megjelenítője, ha sötét szorongást jelez.
Doboz: az elzárkózást jelenti. Nem mutatod ki ami benned van.
Szóval röviden azt jelenti az álmod, h készülsz valami sport eseményre vagy valami számodra fontos dologra, de nagyon tatrasz tőle, h nem tudsz bizonyítani. Szorongasz, lámpalázad van és nem akarod elevszteni a "versenyt". De amíg ez a szorongás benned van, nem fogsz nyerni. Próbáld legyőzni ezt.
második válaszoló! te is írd meg a tipped. kiváncsi vagyok rá
és bárki más is írhat még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!