12 éves fiú vagyok. és Kiderült hogy indigó gyerek vagyok, most mit kell tennem?
A tesztek szerint én is indigó gyerek vagyok. Persze ez hülyeség. Az egész indigógyerek baromság azoknak szól, akik nem hallottak még a lélektanról, az MBTI, az Enneagram, vagy egyéb személyiségtesztekről. Az "indigógyerekek"(MBTI alapján INFP, ENFP, INFJ, ENFJ, típusúak) nem zsenik, persze több esélyük van erre, és nem megváltók. Ők is emberek, emberek gyermekei, akiknek szintén emberek voltak a felmenői. Semmi különleges, csak ritka személyiségük van. Szerintem hasznos, ha elolvasod ezt az oldalt:
Itt bővebb információt találsz. Arra válaszolva pedig hogy mit kell tenned; annyit tudok tanácsolni, hoy fejleszd a pozitív szeméályiségjegyeid, és próbálj meg valamilyen neked való foglalkozás irányába specializálódni(pl. orvos, festő, költő, stb.)
Feküdj egy üres lapra. Írj magadra valamit tollal azon a részen, ahol alattad van a lap. Ha tényleg indigó vagy, a papíron is megjelenik, amit írtál. /Szerintem egyszerűen csak sötét vagy, de nem lehet tudni.../
Ha ez megvan, és megjelenik a lapon az írás, állítsd a termosztátot 24.7 C fokra, a dielektromos állandódat pedig 0-ra. A többit meg majd meséld el.
12: ismerem azt az oldalt, nagyon jó és alapos személyiségtesztek vannak rajta, a legnagyobb mélységekig pontos eredményt kaptam. INFP vagyok.
Kérdező: Ne tegyél fel hülye kérdéseket, hanem keress vissza az ilyen kérdésekre. Egyébként szerintem csak a poén kedvéért írtad ki, azt se tudod, mi az az indigógyerek. Szóval annyit kell tenned, hogy most szépen mész aludni, holnap reggel pedig elmész iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!