Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Neked mit jelent a boldogság?

Neked mit jelent a boldogság?

Figyelt kérdés

Jó plazma TV, Csúcs videokártya egy űber PC-ben, Maintos leptop egy ifonnal ? Szexi szerető, minden nap pezsgővel a jakuzzibe? Irodai semmittevésmunka magas fizuval ? Minden hétvégén piálás a haverokkal?

Mit jelet számodra?

2014. febr. 2. 03:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugalom, lelki béke...
2014. febr. 2. 04:18
 2/7 anonim válasza:
szerelmet és békét
2014. febr. 2. 04:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nutella.

[link]

2014. febr. 2. 08:50
 4/7 anonim válasza:
olyan emberré válni akit mindenki csodál
2014. febr. 2. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
A kedvenc állásom végzése(nem, nem semmittevés), pihenés, család, és persze a csokoládé.
2014. febr. 2. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Az jelentené a boldogságot, ha képes lennék mindig megfelelően cselekedni, és akarnék is. /motiváció + lehetőségek meglátása + cselekvőképesség/

A többi már csak konkrétum.

2014. febr. 2. 23:57
 7/7 Passiflora ***** válasza:

Tudni, hogy honnan jöttem, és hová megyek vissza, ha majd egyszer eljön az ideje.

Meg tudni, hogy miért választottam azt, hogy jövök (erre a sokadik körre is :-), és igyekezni aszerint élni.

Minél több korlátozó hitrendszeremet tudatosan lebontani, elengedni ahhoz, hogy minél jobban megélhessem a szabadságot, a teljességet és a harmóniát az életemben.

Egyre több olyan embert tudni magam körül, akikkel nem "lenyomni", hanem "felemelni" igyekszünk egymást a mindennapokban.

Képesnek lenne hálát érezni azokért az apró jó dolgokért is az életben, amiket régebben magától értődőnek, természetesnek tartottam.

2014. febr. 3. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!