Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A külföldi filmekben a magyars...

A külföldi filmekben a magyarságot miért hozzák összefüggésbe a mágiával?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ilyenrölmég nem hallottam, sok mindennel összefüggében említik a magyarokat, de kimondottan a mágiával nem.
2014. jan. 29. 18:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Melyik filmben??
2014. jan. 29. 18:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Pl a rémrendes család egyik epizódjában, vagy a varázslótanoncban volt egy magyar varázslat, meg a harry potterben az egyik sárkány magyar volt, eredetileg, csak a szinkronban volt román. Meg aztán még biztos lenne, ha fanatikus lennék, és direkt keresném, az ilyen témájú filmekben.
2014. jan. 29. 18:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem egyébként azért mert ha már most nem is annyira, de egyébként a régmúlt időkben mint ahogy a zsidókat a kereskedelemmel úgy a magyarokat a mágiával hozták összefüggésbe, a skótokat a fukarságukkal, meg gondolom minden néphez fűztek valamit.
2014. jan. 29. 18:44
 5/12 anonim válasza:
Ez érdekes téma :D Én is többször megfigyeltem már az ilyen dolgokat... :D
2014. jan. 29. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem,mert pogány nép voltunk. De csak tippelek.
2014. jan. 29. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Ilyeneket kb minden második országról találnék, csak mivel te magyar vagy te ezt veszed észre...
2014. jan. 29. 20:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem biztos.
2014. jan. 29. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsonak igaza lehet, mert en romaniai vagyok es en a roman nyelvvel figyeltem meg :D Ugy gondoltam Drakula miatt
2014. jan. 29. 20:52
 10/12 anonim válasza:
Orosz akcentusunk van és gyakran kevernek a vándor cigányokkal is minket a filmekben, mert fingjuk sincs arról, hogy közép- és kelet-európában milyen népek élnek. Szóval simán el tudják a buta amerikaiaknak adni azt, hogy a mágiához is közünk van.
2014. jan. 30. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!