Én úgy képzelem, hogy a halál után ugyan az van, mint a születés előtt. Semmi, nem létezel.
2014. jan. 26. 18:25
3/11 anonim válasza:
A halál az élet végét jelenti. Utána még a semmi sincs, nemhogy élet.
2014. jan. 26. 18:25
4/11 anonim válasza:
Az utolsó két válaszoló még fiatal lélek a földön. A halál után oda térsz, amit mennynek hívnak, aztán kiderül, hogy tovább lépsz vagy szintén ide térsz vissza.
2014. jan. 26. 18:35
5/11 anonim válasza:
:D Ha meghalok akkor visszajövök és tudni fogod, amit tudni kell. De, ha nem jönnék vissza mindannyian várjatok tovább, hogy miben hiszek? az titkos civilekel nem közölhetek információkat
Üdv, J Ügynök
2014. jan. 26. 19:07
6/11 anonim válasza:
Én hiszek a halál utáni életben.
Szerintem, ha nem voltál ártó, gonosz, aljas stb...életedben, akkor a halál után nyugtod lesz, kb. mintha nyugodtan aludnál, ha rossz ember voltál, akkor nem tudom...
Akkor nyilván ott sincs nyugtod.
2014. jan. 26. 20:09
7/11 anonim válasza:
Szerintem van utána valami, legalábbis nagyon remélem, hogy van. Nem tudom elképzelni, hogy így nincs semmi. Lehet, hogy újjáéledünk egy testben, csak az előző életünkből semmire sem emlékszünk, tehát ekkor sincs élet utána, mert nem tudod, hogy ki voltál előtte. Ezen nem szoktam gondolkodni, mert senki nem tudja a választ, és csak felidegesít.
2014. jan. 26. 21:17
8/11 anonim válasza:
Én előző életemben nem hittem a lélekvándorlásban,de most ez másképp van.
Bár nem hiszem, hogy létezne a menny, vagy a pokol.
Szerintem a lelkünk megmarad, de az emlékeinket elveszítjük és egy új testben születik újjá.
Ez az én véleményem.
2014. jan. 26. 21:28
9/11 anonim válasza:
Ami Te vagy, vagyis ami azzá tesz téged, aki vagy, azok az emlékeid, tapasztalataid, a megszerzett tudásod, a kialakult világképed. Vagyis ha még igaz is lenne, hogy új testben ébredsz, de nem emlékszel semmire az előző életedből, akkor végeredményben az már nem Te vagy, hanem egy új élet, egy új lélek, amihez a világon semmi nem köt, vagyis az előző életednek semmi köze sincs hozzá. Ezért tartom egy nagy humbukolásnak ezt az egész reinkarnációsdit.
2014. jan. 26. 21:37
10/11 anonim válasza:
A halál az élet vége. Akkor már a test nem él, hanem halott. Azaz nincs élet a halál után.
Attól még tovább létezhet a tudat, vagy szellem, ki hogy nevezi és ki mennyire hisz benne.
Szerintem elképzelhető, hogy a tudat képes élő test nélkül is létezni. Hogy így van-e? Ha igen, akkor mi történik a tudatunkkal? Nem tudhatja senki sem biztosan, maximum csak hihet valamiben. Majd úgyis egyszer mind megtapasztaljuk ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!