Mikortól él vmi/vki? Mikortól halott vmi/vki? Ki adja és ki veszi el az "életet"?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 22:40
1/6 anonim válasza:
az élet és a halál ugyanazon papírlap két oldala.
tollal végtelen vonalat húzhatsz rajtuk körbe, de mindig csak az egyiket láthatod.
így azt hiszed van kezdet és vég... pedig a toll te magad vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez szép hasonlat volt, feldobott. Köszi
2014. jan. 8. 23:10
3/6 anonim válasza:
A halál fia vagy? nemtom ki veszi el az életet lehet, hogy egy gyilkos vagy autóbaleset igazából franc tudja, de ne rágodj a halálon élvezd az életed! úgysem tart sokáig Kb. 60-70 év vagy rövidebb aztán ki murdelsz
4/6 anonim válasza:
Tábortól g.kamráig. Én vagyok az aki eldönti meddig élsz.
Üdv: Reltih Floda
5/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kiírni, hogy a mikroszkóp színpad versenyzői véleményét majd máshol olvasnám el. Ide azoknak a válaszait várom akik már elgondolkodtak ezen többször komolyabban, vagy legalább egyszer. Nem a haláltól félek vagy ilyesmi, csak keresem a határt a fizikai élet és halál közt. Vagy egyáltalán mitől él valami.
2014. jan. 10. 16:00
6/6 anonim válasza:
Az élő szervezet testét fenntartó anyagcserét folytat,akár szimbiotikusat,akár önállót. Amennyiben a testét fenntartó anyagcsere folyamatok megszűnnek,beáll a halál állapota.Az élet a fajfenntartás számtalan módja során keletkezik. Az életet nem adják és veszik,hanem keletkezik és megszűnik. Véleményem szerint az élet célja a lélek fejlődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!