Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy a jelenünkben vannak a jövőből? (időutazók)

Figyelt kérdés
Csak nem fedik fel kilétüket, vagy csak néhányan tudják. Mert ha nincsenek, akkor az azt jelenti, hogy a jövőben sem jöttek rá hogyan lehet időutazni.

2014. jan. 26. 16:14
1 2
 11/13 nlorant82 ***** válasza:
Az időutazó buli marhaság volt mert azért mert nem jelent meg rajta senki nem jelenti hogy nem lehet visszafelé utazni az időben csak annyit jelent hogy okken borotvája helyes mert ugyan már ki pazarolna energiát arra hogy a jövőből a múltba utazzon egy buliba mikor ennél jóval nagyobb horderejű dolgokra jó az időutazás és felesleges energia befektetés lenne egy bulira pazarolni amin alig volt még kaja is csak pezsgők voltak! Én 14 évesen egy Colát már utaztattam az időben az emberi időutazás meg jelenleg még nem lehetséges az LHC ben sem de a tervezett 108Km gyorsítóval már közelebb áll hozzá a tudomány! De jelenleg az emberi időutazás technikailag kivitelezhetetlen mert 1000 YHz-100000 YHz kellene és egy foton energiája itt 100.000.000 GeV lenne és ez a mai technológiai szinttel elérhetetlen! YHz=Yotta Hertz=10 a 24.-en Hz
2014. máj. 7. 06:36
 12/13 anonim ***** válasza:

A) Előző, te meg mi a jó fészkes fenéről beszélsz? Hz=hertz=rezgésszám és semmi köze az energiamennyiséghez!

B) Én már utaztam előre az időben... Most is azt csinálom. És szerintem ti is.

C)Idő: Ha növeljük a sebességet lassul az idő. Fénysebességnél megáll. Fénysebbességnél nagyobb sebességnél feltételezhetően visszamegy. E=Mc², vagyis a tömeg arányos a sebességgel. Tehát fénysebességnél végtelen a tömeg. Végtelen tömeg meghajtásához végtelen energia kell. Vagyis ilyen módon nem lehet visszamenni az időben.

D)Ha létezne is időutazás, mint azt előttem már említették, rengeteg a paradoxon. Pl. Tegyük fel hogy eltöröd a lábad mert elesel egy ágban. Visszamész az időben azért hogy elvedd onnan az ágat hogy ne törd el a lábad. Oké, a lábad megúszta, így nem kell vsszamenned az időben, viszont akkor nem veszed el az ágat és eltöröd a lábad. Tehát megint visszamész...==> PARADOXON

Tehát nem, nem gondolom úgy, hogy vannak köztünk jövőből jött emberek.

2014. szept. 28. 22:04
 13/13 anonim válasza:
61%
Nem fedik fel a kilétüket,pedig már többször is "lebuktak", csak a lejárató kampánynak és az áll híreknek köszönhetően nem hiszi el senki sem. Ezek az időutazók pedig nem mások, mint mi a jövőből, akiket földönkívülieknek hívunk.(Tér=Idő, Idő=Tér) A régebbi embereknek segítettünk a jövőből. Valamiért meg kellett változtatnunk a múltat. Pl. Ezért is segítettünk az egyiptomiaknak megépíteni a piramisokat. A régi emberek nem tudták megmagyarázni a dolgot, ezért Istennek hitték. (hit) Lehet mi vagyunk a magunk Istene? Vagy ha nem is mi vagyunk, akkor földönkívüli? Most is segítjük magunkat a jövőből technológiákkal, csak titokban van tartva.
2018. febr. 26. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!