Szerintetek lehetséges, hogy a jelenünkben vannak a jövőből? (időutazók)
A) Előző, te meg mi a jó fészkes fenéről beszélsz? Hz=hertz=rezgésszám és semmi köze az energiamennyiséghez!
B) Én már utaztam előre az időben... Most is azt csinálom. És szerintem ti is.
C)Idő: Ha növeljük a sebességet lassul az idő. Fénysebességnél megáll. Fénysebbességnél nagyobb sebességnél feltételezhetően visszamegy. E=Mc², vagyis a tömeg arányos a sebességgel. Tehát fénysebességnél végtelen a tömeg. Végtelen tömeg meghajtásához végtelen energia kell. Vagyis ilyen módon nem lehet visszamenni az időben.
D)Ha létezne is időutazás, mint azt előttem már említették, rengeteg a paradoxon. Pl. Tegyük fel hogy eltöröd a lábad mert elesel egy ágban. Visszamész az időben azért hogy elvedd onnan az ágat hogy ne törd el a lábad. Oké, a lábad megúszta, így nem kell vsszamenned az időben, viszont akkor nem veszed el az ágat és eltöröd a lábad. Tehát megint visszamész...==> PARADOXON
Tehát nem, nem gondolom úgy, hogy vannak köztünk jövőből jött emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!