Lehetséges a szellemidézés egyáltalán?
Figyelt kérdés
Sokan szeretnének szellemet idézni, /hülyeségből/ vagy mert kommunikálni szeretnének egy elhunytjukkal. De szerintem ez lehetetlen. Pár gyertyától hogyan tudna egy már nem létező dolog megjelenni ebben a világban? Egyáltalán mi az a szellem? Ami meghalt, az már nem fog visszajönni. Nem az, hogy nem hiszek bennük, mert nekem is meghalt valakim akit nagyon szerettem, szerettem/szeretnék is vele kommunikálni. A szellem nem is létezhet. Ha igen akkor hogy jelenik meg? Hm? Egy fehér folt a fényképen, vagy egy kis szellő egy zárt szobában? Badarság. Ahhoz, hogy megtudjon jelenni, látható/érezhető legyen, atomokból kéne felépülnie. De nem teheti! Szívesen várok p.ü.ket ezzel kapcsolatban, és várom az ellenérveket.2014. jan. 22. 17:32
1/19 anonim válasza:
Ha gondolkodsz, akkor nyilván hülyeség. Nem arról van szó, hogy lehetetlen, mert valaminek a nemlétét nem igazán lehet bizonyítani, de semmi értelme feltételezni, az "észlelésekre" pedig mindig van korrekt magyarázat és ok. Ha más nem, akkor az, hogy "nem tudjuk, mi okozhatta". Ennyi.
2/19 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet.
2014. jan. 22. 17:53
3/19 anonim válasza:
De lehet, csak az elsőnek nem volt tapasztalata szellemmel így nem hisz bennük!
4/19 besenyőpistabácsi válasza:
Ha nagyon hiszel bennük, még látni is fogod őket... (Ez az emberi elme tulajdonsága)
5/19 anonim válasza:
A szellem már túllépett a fizika síkon, így nem is lesz "szilárd".
9/19 anonim válasza:
A szellemidezes hatekonysaga az alkohol- es drogfogyasztas mennyisegetol fugg.
10/19 A kérdező kommentje:
3/ miért neked volt?
2014. jan. 22. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!