Van valahol Pesten okkult bolt?
miért nem tennéd a helyemben? :o van valami rossz tapasztalatod ezzel? :)
tényleg? o.o igazit? milyen játékboltban? :D
Csak baráti elmondás alapján...személy szerint nekem nem volt pénzem a táblára tizenévesen és utólag örülök is neki, hogy ez meggátolt. Viszont gyertyagyújtással és beszélgetéssel már próbálkoztam...aztán a falamon a szögre akasztott parafa tábla kétszer kilengett kb 30 cm-rel majd megállt...nagyon megijedtem és azóta nem játszadozom ilyesmivel. (Teszem hozzá szépen halkan, hogy a szobában senki sem volt rajtam kívül és semmi más nem mozdult meg...azóta is keresem a racionális magyarázatot.)
Aztán eltelt jó pár év, amikor elfordultam mindentől, ami nem racionális...3 éve pedig meghalt a nagymamám és úgy érzem azóta érzékenyebben reagálok a "nem megmagyarázható jelenségekre"...
Attól függ mi kell.
TÉNYLEG játékboltban is lehet kapni ouja-táblát (vagy gyárthatsz magadnak otthon). Ugyanis az ténylegesen egy játék, amit a körülötte ülők mozgatnak.
Ásványvásárokon lehet kapni ásványokat, ingát.
Tibeti-boltokban lehet kapni füstölőket, illatszereket, tibeti hangtálat, medálokat. (Van egy ahogy a Kálvin térről mész az ahhoz legközelebbi munaügyi központhoz).
Gyertyákat egy sima DM-ben is kaphatsz.
A legtöbb könyvesboltnak pedig van ezoterikus szekciója.
de azok csak könyvek, mire lenne pontosan szükséged?
Amúgy szerintem még erősebbek is lehetnek, ha te csinálod magadnak. Kristályokat ásványbörzén, ahogy mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!