Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy valakiben...

Lehetséges az, hogy valakiben állati ösztönök vannak?

Figyelt kérdés
Normális ez?(Én így érzem.) Vagy el kéne mennem egy pszichológushoz?
2014. jan. 4. 17:03
 1/6 schocko ***** válasza:
100%
Mindenkiben vannak állati ösztönök...merthogy az emberek is állatok...
2014. jan. 4. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ez lesz az első válasz, csak nem akartam még pontosítani rajta, de akkor most megteszem :) Ezt az állati ösztönt úgy értem, hogy erősebb, mint az átlag.
2014. jan. 4. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:

olyat már halottam hogy mielőtt felkelnél rugsz egyet(a fáról leugrást jelképezi)meg ezen alapul az emberi társadalom viselkedése meg hogy minden tulajdonságunk visszavezethető egy ősi tulajdonságra

neked milyen erős?miben mutatkozik meg?

2014. jan. 4. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy érzem néha, hogy jobb lenne négykézláb futnom, álmaimban így is van ez, valamint jobban szeretek mezitláb közlekedni és erről nem lehet leszoktatni, agresszív leszek, hogyha valaki az én "területemen" nem úgy viselkedik, ahogy én szeretném, hogy viselkedjenek.Nem vagyok az az idegbeteg fajta, de mondok egy példát...Amikor valami labdajátékot játszok, akkor nagyon beleélem magam, úgy érzem, hogy az ott az én játszóterem, területem és, hogyha valaki csalni akar, akkor azt legszívesebben földbe verném, mert nem tisztel meg azzal, hogy betartja a szabályokat, amiket én is betartok.Lehet, hogy ez egy hülye példa, de most ezek jutottak eszembe.
2014. jan. 4. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül egy kocsma környékén és megtudod.
2014. jan. 4. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindegyikünkben ott él az állat, de fékeznünk kellene és le kellene győznünk... minimum meg kellene szelídítenünk.

Eredetileg viszont nem természetünk az állat (tehát nem része az alapszemélyiségünknek). (jobb esetben)

2014. jan. 5. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!