Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kamu-e a holdra szállás? Ha...

Kamu-e a holdra szállás? Ha igen, miért, ha nem, miért. Vicces kedvű válaszolók, menjetek a humor kategóriába.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Olvassátok végig ezt a két irományt. Érdekes. Ne befolyásoljon a honlap neve.Most írhatnám azt, hogy előítéletmentesen, de ez általában ellenszenvet szokott ébreszteni az emberekben.

2014. jan. 22. 10:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ezen neked mi összetákolt? Amúgy elhiszed, hogy nem tudom, hogy kéne kinéznie, egy nem összetákolt űrhajónak?
2014. jan. 22. 18:46
 32/37 anonim ***** válasza:

Na sikerült "Tánya Néni"- től kapni egy szimpla "@nyád p1csáját" privbe :)

Úgy látom egyeseknek megrekedt az agyfejlődése k.b. az erdei pajzsika szintjén.

2014. jan. 23. 17:37
 33/37 anonim ***** válasza:
Én csupán 5 levelet kaptam tőle, már látom, hogy ebből bimbózó eszmecsere lesz :D
2014. jan. 23. 19:28
 34/37 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő. Mivan???
2014. jan. 23. 20:58
 35/37 anonim ***** válasza:
Én is kaptam tőle. De azt nem értem minek írja ezeket nekem nem is ismerem megkérdeztem tőle, hogy minek írja ezeket nekem erre ezt a kérdést linkelte be nekem... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5304.. amúgy ez becsűletsertés, ha jól tudom?:-D
2014. jan. 23. 21:27
 36/37 anonim ***** válasza:

Már minden világos!

Persze, hogy stúdió felvétel volt a Holdra szállás! Meg is találták azt a helyet, ahol a felvétel készült: [link]

2014. jan. 31. 20:07
 37/37 anonim ***** válasza:

"Állítsd meg a videót 00:09-nél. Nem tűnik ez a szerkezet egy kicsit "összetákoltnak"?? Nem mondom, hogy nem volt képes leszállni a Holdra, de hogy bírta ki a föld légkörében való belépéskor keletkezett hatalmas terhelést?"

Hmmm... az összetákoltságot nem tudom megítélni, lévén nem vagyok űrhajótervező-mérnök, de a holdkompnak NEM volt jelentősége a Föld légkörébe való belépéskor (igen, nagybetűvel a Föld), mivel az űrhajósok az űrhajóban ültek, nem a kompban.

Vagy te eddig azt gondoltad, hogy Michael Collins Hold körüli pályán a puszta űrben lebegve várta Armstrongékat vissza? Nem, az űrhajóban ücsörgött, amivel aztán mind szépen visszabaktattak a Földre.

2014. ápr. 18. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!