Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kamu-e a holdra szállás? Ha...

Kamu-e a holdra szállás? Ha igen, miért, ha nem, miért. Vicces kedvű válaszolók, menjetek a humor kategóriába.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Olvassátok végig ezt a két irományt. Érdekes. Ne befolyásoljon a honlap neve.Most írhatnám azt, hogy előítéletmentesen, de ez általában ellenszenvet szokott ébreszteni az emberekben.

2014. jan. 22. 10:53
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már az ilyen gyerekes kötekedéseket, ez nem iskola. Tény és való, hogy jobban lehetne a kérdésre koncentrálni, ha nem szúrná a szemet(nem számít kiét) egy két helyesírási hiba. De ez van.

Akkor áttekintve a válaszokat az alábbi lehetőségek lehetségesek:

-Megtörtént a Holdraszállás, akkor, és úgy, ahogyan a publikum gondolja. Ez esetben minden kép, videó, valódi.

-Megtörtént, de nem akkor, és nem úgy, ahogy a publikum közvetíti. Ez esetben vannak valódi képek, de vannak hamisak is. A kérdés már csak az, milyen arányban?

-Nem történt meg, de úgy mutatják be, mintha megtörtént volna.

Könyörgöm, valaki vette a fáradságot, és legalább megnyitott a linkeket? :(

#16. Az általad belinkelt oldalak szerinted szavahihetőek? Ők honnan szerezték az információt. Nem mondom, hogy egyik kép sem valódi, de nagyon sok a "kamu".

A [link]

Oldalon lévő kép (nem az animáció) valóságossága véletlenül pont az általam linkelt oldalon van kielemezve/megkérdőjelezve.

[link]

Állítsd meg a videót 00:09-nél. Nem tűnik ez a szerkezet egy kicsit "összetákoltnak"?? Nem mondom, hogy nem volt képes leszállni a Holdra, de hogy bírta ki a föld légkörében való belépéskor keletkezett hatalmas terhelést? Vagy az űrhajósok akkorra már betakargatták volna azzal a narancsszínű fóliával?

Állítsd meg 00:18-nál. Miért van az, h a Föld a holdról nézve ugyanakkora, mint a Hold a Földről nézve? Legjobb tudomásom szerint a Föld 12szer akkora, mint a hold. Jó, tegyük fel, hogy egyformának látszanak.

Miért nem látszik egy csillag sem? Vannak elméletek, mi szerint a Föld elnyeli a csillagok fényét, és ezért nem látszanak. De akkor a Hold miért nem nyeli el a fényüket, hiszen ugyanakkorának látszik, mint a Föld. Ráadásul még ott sincsenek csillagok, ahol a Föld nem látszik. Pedig aztán a Holdon abszolút nem lehet fényszennyezettség, és a felhők sem takarják el őket.

Ha én veszem a fáradtságot, és megnézem a te linkeidet, akkor vedd re is, és nézd meg az enyéimet. Ráadásul a kérdésbe is ez van benne. Ne csak a saját véleményed igazát emlegesd, próbáld meg megcáfolni az ellen-véleményeket. Mert ki dönti el, hogy kinek van igaza?

2014. jan. 22. 15:03
 22/37 anonim ***** válasza:
64%
2014. jan. 22. 15:20
 23/37 anonim ***** válasza:
nem, de a felvétel stúdiós
2014. jan. 22. 15:58
 24/37 anonim ***** válasza:
92%

"Könyörgöm, valaki vette a fáradságot, és legalább megnyitott a linkeket? :( "

Nem, nem nyitottam meg. Nem is fogom.

" [link]

Állítsd meg a videót 00:09-nél. Nem tűnik ez a szerkezet egy kicsit "összetákoltnak"?? "

Nem állítom meg a videót sehol sem. Tudod miért? Mert én a legkevésbé sem értek az űrtechnológiához, se a rakétákhoz, se a holdkompokhoz, se a holdjárókhoz, se semmihez aminek köze van hozzá, de az a szerény véleményem, hogy benned sem egy rakéta tervező mérnököt tisztelhetünk, hanem jobb esetben van egy érettségid és ennyi.

Mondom: nézzétek meg az interneten, millió egy űrből készült felvétel van, amin jól látszik a Hold felszíne. De mondok még egy dolgot: szerintetek amikor a jenki űrhajók kiléptek a Föld légköréből, nem azokat kukkolta a világ összes komcsi csillagásza? A válaszom de. Ha tényleg kamu lenne, azonnal lebuktak volna.

2014. jan. 22. 16:59
 25/37 A kérdező kommentje:

Tudod kedves 63 %-os válaszoló, a személyeskedés nem éppen segíti a kérdés megválaszolását. Csodálkozom, hogy egyáltalán azt elhiszed, amit . Én semmit nem akarom rád erőszakolni, h olvasd el. Ha nem, hát nem, de akkor te hogy várod el, hogy én igazat adjak neked? Ha megsem akarod ismerni az én nézőpontomat? Az, hogy nem veszed figyelembe mások véleményét, az nem jelenti azt, hogy neked van igazad. Attól, hogy valamiről nem tudunk, még nem biztos, hogy nem létezik.

Nem kell megállítanod ahhoz a videót, hogy lásd azt a holdkompot. Persze, ha meg sem nézted a videót. Nem feltételezem, h úgy linkeltél be ide valamit bizonyításképpen, h meg sem nézted. :) Ha meg megnézted, akkor látnod kellett.

Nem kell professzori rang ahhoz, hogy valaki logikusan gondolkozzon. Józan paraszti ésszel is észre lehet venni egyet-mást. De hogy jössz te ahhoz, hogy képzettségemet megkérdőjelezd? Mi van, ha valóban szakember vagyok? Mi van ha orvos vagyok? Mi van, ha közmunkás vagyok? Hogy jön az ide?

Azt egy percig sem állítottam, hogy nincsenek űrből készült fotók, vagy hogy a holdraszállás hamis. Csupán kérdeztem. Aztán a bizonyítékként felhozott képeket kérdőjeleztem meg.

Én tisztelem, hogy ennyire meg vagy győződve véleményed helyességéről, de vedd figyelembe más véleményének esetleges igazságtartalmát is.

2014. jan. 22. 17:41
 26/37 anonim ***** válasza:
Én elég tudatlannak titulállak kérdező, mi után így reagáltál a legelső kommentre! De te tudod!
2014. jan. 22. 17:54
 27/37 anonim ***** válasza:
68%

"Ha nem, hát nem, de akkor te hogy várod el, hogy én igazat adjak neked?"

Na álljunk meg egy szóra. A kutya sem akar meggyőzni téged bármiről is. Az olyan ember, aki ekkora urban legendeket komolyan vesz, azon segíteni már nem lehet. Én csupán azért válaszoltam, mert unatkozom.

"Ha megsem akarod ismerni az én nézőpontomat?"

Így van, meg sem akarom írni a te nézőpontodat.

"Az, hogy nem veszed figyelembe mások véleményét, az nem jelenti azt, hogy neked van igazad."

Bizony, nem attól van igazam, mert nem veszem figyelembe a te téveszmédet, hanem attól, hogy tényleg butaság amire gondolsz.

"Attól, hogy valamiről nem tudunk, még nem biztos, hogy nem létezik. "

És miről nem tudunk? Szerintem mi most nem egy dolog létezésén vagy nem létezésén vitatkozunk... esetleg szerinted nem létezik a Hold, vagy mi?

"Nem feltételezem, h úgy linkeltél be ide valamit bizonyításképpen, h meg sem nézted. :) Ha meg megnézted, akkor látnod kellett. "

Ismét hangsúlyozom: nem vagyok holdkompszakértő, de nekem az a kifejezés, hogy "kicsit összetákolt", eléggé szakmaiatlannak hangzik. Innentől pedig kár ezen vitatkozunk, hogy szerinted összetákolt-e vagy sem. Szerintem nem. Ez sem jelent semmit, higgy amit akarsz.

"Nem kell professzori rang ahhoz, hogy valaki logikusan gondolkozzon. Józan paraszti ésszel is észre lehet venni egyet-mást. "

Józan paraszti ésszel annyit lehet észrevenni, hogy ekkorát kamuzni nem lehet. Ha tényleg kamu lett volna, kb 2 perc után lebuknak és onnantól az az egész nyugati világ bukása lett volna a SZU-val szemben, ezt pedig nem kockáztathatták volna meg.

"De hogy jössz te ahhoz, hogy képzettségemet megkérdőjelezd? Mi van, ha valóban szakember vagyok? Mi van ha orvos vagyok? Mi van, ha közmunkás vagyok? Hogy jön az ide? "

Úgy jön ide, hogy te mint átlag jó polgár, gondolom soha a büdös életben nem láttál még holdkompot, innentől pedig elég meredek állítás az, hogy azért kamu a videó, mert SZERINTED "összetákolt" a holdkomp.

"Azt egy percig sem állítottam, hogy nincsenek űrből készült fotók, vagy hogy a holdraszállás hamis. Csupán kérdeztem. "

Válaszoltunk: nem kamu. Most megnyugodhatsz és jöhetnek a zöld kezek.

"Én tisztelem, hogy ennyire meg vagy győződve véleményed helyességéről, de vedd figyelembe más véleményének esetleges igazságtartalmát is."

Ismétlem: aki ilyen roppant hiteles oldalaknak, amiknek még saját domainje sincs, elhisz akkora ökörségeket, mint ide Makó, annak a véleményére pont szrok, mert az ilyen ember tipikusan az, aki az összes többi hajmeresztő urban legendet beveszi. Az ilyen és ehhez hasonló létformák terjesztenek olyat, hogy a mikró rákkeltő, mert megváltoztatja a VÍZ DNS-ét (nem vicc, pár hete olvastam), az ilyenek hisznek a reptoidokban, meg az ilyenek gondolják azt, hogy a piramisokat (=kőrakás) az UFO-k építették, mert aztán földönkívüli segítség nélkül nem lehet egy kupacra hordani egy halom követ.

2014. jan. 22. 17:56
 28/37 anonim ***** válasza:
"Így van, meg sem akarom írni a te nézőpontodat. " = meg sem akarom ismerni
2014. jan. 22. 17:57
 29/37 anonim ***** válasza:
87%

>Hagyjuk már az ilyen gyerekes kötekedéseket, ez nem iskola. Tény és való, hogy jobban lehetne a kérdésre koncentrálni, ha nem szúrná a szemet(nem számít kiét) egy két helyesírási hiba.

Mégis nagyon érdekes, hogy azok, akik a népszerű összeesküvés-elméletek mellett érvelnek, MINDIG kisiskolás helyesírással és fogalmazással írnak (tisztelet az 1% kivételnek). A blogok, mint az a vacak pusztaigazság meg még inkább. Amit valami félkegyelmű írástudatlan pötyög össze, azt nehezen veszem komolyan. És ugyanilyen érdekes, hogy a logikus magyarázat mellett érvelők általában képesek helyesen írni és érvelni. Ez bizony nem véletlen.

Amúgy tessék, itt egy lista azokról a bizonyítékokról, amik alátámasztják a holdraszállást, és NEM az USA-tól vagy a NASA-tól származnak:

[link]

Lehet csemegézni.

Ignoramus

2014. jan. 22. 18:00
 30/37 A kérdező kommentje:

-29-Csak hogy tisztább legyen a kép. Az idézett, helyesírással kapcsolatos válaszom nem a magam védelmére írtam. Mekkora probléma, hogy egyszer-kétszer nem nyomom be a CapsLk-t, Istenem. Ezzel aztán bizonyítani lehet iskolai végzettségem alacsony mivoltát. Köszönöm.

Egyáltalán nem biztos, hogy a helyesírás szintje összefüggésben van a az egyes emberek "hitével", vagy szkeptikusságával.

-28- Nem akarok tovább vitatkozni, mert látom, nem értjük meg egymást. Legalábbis nem tudjuk meggyőzni egymást. Ja de te nem akarsz meggyőzni. Akkor én nyertem. :P Csak vicceltem.

Minden előítélet nélkül nézd meg ezt a képet. Csak egy kattintás. Nem tűnik egy kicsit ÖSSZETÁKOLTNAK?

[link]

Ismétlem, én nem a Holdraszállást kérdőjeleztem meg, csupán az egyes képek valóságosságát.

2014. jan. 22. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!