Miért akarjuk az állítólagos földönkívülieket folyton felruházni le tagadhatatlan emberi tulajdonságokkal?
Mi emberek miért fantáziálunk annyit sok dologról,azt tudom hogy tényleg van egy hatalmi elit aki irányítja a világot meg rosszat akar ebbe nem is mennék bele mert azért mindent én sem hiszek el,de olyan történeteket olvastam hogy egy könyv "Alex Collier, Androméda-kontakta "
és erre alapozva sokan el hiszik hogy a holdon tényleg az van amit a könyvben leírtak,bár bennem meg kérdőjeleződik hogy aki a könyvet írta ezeket honnan tudta,mai világban annyi téves információt adnak az ember kezébe hogy a normálisabbja már nem tudja mit higgyen el,a többi meg vagy csak simán el hiszi vagy fanatikussá válik.
Most rá bukkantam egy újabb furcsa írásra
Michael Salla PhD.
Jelentés a földönkívüli
fajok tevékenységéről és indíttatásairól
le írna itt különféle földönkívüli fajokról minden badarságot,csak kérdem én sajnos az embernek alap tulajdonsága amit művel a földön a gonoszság és egyéb más dolog,na most ha léteznek ezek a fajok akkor miért az emberi tulajdonságokkal ruházzák fel őket,ha léteznek is földönkívüliek miért kéne hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezzenek mint az emberek,pl egymás kínzása,vagy a kísérletezgetés mert akármit olvastam ez az emberre mind igaz a saját faja sanyargatása.É nem mondom hogy egyedül vagyunk az univerzumban de honnan tudjuk milyen egy másik faj miért akarjuk emberi tulajdonságokkal felruházni őket lehet nem is olyanok lennének mint mi semmilyen téren sem.
Mindegy végszónak,akár hol olvasok a földönkívüli dolgokról nekem a leírásokból mindig maga az ember jön vissza mind külső utalásokra és mind viselkedésbeli tulajdonságokra.
Ezeknek a 90%-a dezinformáció vagy szándékos hazugság.
Jó, ha 10% igaz belőle, mondom azt úgy, hogy hiszek a földönkívüliek idelátogatásában.
Bevallom az első linket el nem olvastam olyan hosszú, csak megnéztem 1-2 mondatot, ami már hülyeségnek tűnik.
Ezeket azért találják ki, mert voltak bonyodalmak a NASA felvételekkel, amikor az eredeti felvételeket helyettesítették előre felvett, stúdiós jelenetekkel a Holdra szállással kapcsolatban (ami persze megtörtént).
Ilyenkor önkénytelenül is megindul az a folyamat, hogy az emberek már nem hisznek el nekik mindent és abban is csalást, összeesküvést fognak látni, amiben nem kellene.
Ugyanez látható a kormány, politikai életben is.
A második linket már régen olvastam, de ezen fajok nagy része kitalált (nem mind) - jó, most tudom a szkeptikusok majd mondják, hogy az egész az - összeesküvés elméletekből vannak összerakva, valamint régi csalások történeteiből. Például a háttérhatalmi elithez egyesek gyíkembereket képzelnek el, de nem kellenek ide ilyenek: maga az ember ilyen hatalommániás, pénzéhes, nem az E.T.-kben kell keresni a szálkát.
De azért azzal nem teljesen értek egyet, hogy "emberi tulajdonságok". A kíváncsiság ugyanúgy jellemző lehet egy földönkívülire is, mint egy emberre. Hisz ez az állatvilágban is megtalálható. Ugyanez igaz a segítőkészségre vagy arra, hogy pusztítson, az agresszivitás.
Szóval, te milyen viselkedési tulajdonságokat tudsz elképzelni egy földönkívülinek, ha nem ezeket amikkel "felruházzák" őket?
"egy része,tudsz felmutatni bizonyítékot az állítólagos fajokra?"
Te magad is tudod, hogy nincs kézzelfogható bizonyíték.
A videó és kép már nem ér semmit, épp ezért ezeken kívül nincs más csak a beszámolók, a pszichológiailag ellenőrzött történetek.
"nem lehetnének esetleg jobb szándékúak"
Dehogynem, hát olyat is felsorol a cikk. Egyébként csak nézőpont kérdése, hogy mi jó és rossz szándékú.
"összes földönkívüliek által jelentett elrablás meg történt és már el raboltak "
Biztos vannak közöttük csalások, hazugságok, és nem mindegyik elrablásos történet igaz, ezeket az ügy utánajárásával ki lehet deríteni, leleplezni.
"100 ezer embert pl akkor mi a francot kutatnak meg kísérleteznek még az emberen hisz ennyi emberből már bőven meg állapítottak volna már mindent."
Nem tudjuk szándékainkat, csak emberi ésszel tudunk gondolkozni. De akkor az E.T. helyére cseréld le a tudósainkat, a mi helyünkbe pedig a fehér kísérleti egereket. Már annyi ilyen kísérlet történt, hogy meg sem lehet számolni, tudósaink mégis kísérletezgetnek továbbra is a fehér egereken és van új felfedezni való.
Pont ezért nem biztos hogy gonosz szándék, lehet állatnak néznek, mint mi az egereket, de érdekes módon soha nem öltek meg senkit, ha meg is nézték és kísérleteztek vele, elengedték. Már rég megölhették volna az embert, de nem tették.
Mint írtam, csak nézőpont kérdése.
Lehet nem tekintenek minket magukkal egyenrangúként.
Egy fehér egér is joggal mondhatná a társainak, hogy gonoszak az emberek, mert rajtuk kísérletezgetnek. Hiába, hogy a mi szemünkben csak állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!