Ha minden nap erős hittel imádkozok Istenhez megadja amit kérek? (több lent)
A lényeg hogy szeretnék valamit, mindennél jobban.
kb 3 hete. tudom hogy ezt szeretném.
a nagy baj hogy kicsit lehetetlen. De Istennek SEMMI nem az szóval ha nagyon akarná elintézné, hiszen természetfeletti dolgpkról is sokat számolnak be emberek.
Szóval megadná ezt a nagy örömöt Isten?
Ne arra gondoljatok hogy pénz, vagy támasszon fel valakit.
Hát köszönöm a sok hasznos választ, le is írom hogy mit szeretnék a legjobban Istentől.
Találálkozni valaki 16 éves énjével. Tudom kicsit durva, de csak egyszer mer valami fontosat akarok neki mondani.
De ha jól értelmeztem az utolsó választ, akkor az azt jelenti hogy ilyen Földöntúli, képtelenség nem történhet meg?
Szerintem lehetséges, pl. álmodban, de ide kiírtad ezt a kérdést, tehát vagy nem vagy egészen biztos abban, hogy a Jóisten teljesíti, amit kérsz tőle, vagy (remélem) nagyon kíváncsi vagy. :)
De ne felejtsd el: Isten nem egy ,,automata", amibe bedobod az imádságot, és azonnal meglesz, amit kérsz! Lehet, hogy várnod kell rá, és lehet, hogy nem is történik meg, ha ez neked árthat.
Tudom, ez nem túl ésszerű, miért lehet neked rossz, ha találkozol valakivel, de itt egy példa: Lev Tolsztoj Az ima c. elbeszélése. Nem túl csábító a címe, de nagyon megfogja a lényeget, és érdekes.
Sok sikert! :)
szóval nem is zárja ki hogy tényleg megtörténjen?
ez tök jó, mert nem egy ismert személy lenne és nem lenne ártalmas senkinek. sőt adakozok az egyháznak is.
köszi!
csak azért tettem fel a kérdést mert ugye amit kérek szokatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!