Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A nagyon erős testvéri szerete...

A nagyon erős testvéri szeretett közvetíthet-e fájdalomérzést?

Figyelt kérdés

Ikernővérkém Kanadában él. Már régen nem találkoztunk, beszéltünk. Már kislány korom óta élvezem a magam okozta fájdalmat, ami csak fokozódott. Fél évvel ez előtt feltettem magam nagyon sok fém csipeszt. Most ezt itt hosszan nem részletezem (És képet sem mutatok.).

Tegnap telefonon kívántunk egymásnak boldog karácsonyt. Elmesélte, hogy hónapok óta erős fájdalmai vannak a mellében és ott lent. Orvosokhoz jár, de semmit nem találnak. Elsírdogáltunk ezen egy kicsit. Ma reggel jutott eszembe, hogy lehetséges-e, hogy én vagyok az oka?

Már pici korunkban is volt egykét érdekes jelenség. Pl. amikor eltörte a lábát, én sem tudtam ráállni, mert visítottam a bele nyilalló fájdalomtól.

2013. dec. 26. 10:09
 1/2 pokahontas ***** válasza:
Lehetséges, te vagy az adó, ő a vevő..és néha fordítva..iker-testvérek között gyakori az ilyesmi, vagy azok között akiket igazi szeretet köt össze.
2013. dec. 26. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
a szellemnek, ami benned is él, nem jelent semmit a távolság. azt viszont nem értem, hogy érezheti a te fájdalmad
2013. dec. 26. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!