Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most derült ki hogy Indigo...

Most derült ki hogy Indigo gyerek vagyok, és nem tudom hogy most mit is kell tennem vagy ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Anyám valamelyik nap azt mondta, hogy Indigo gyerek vagyok. Azt sem tudtam hogy miről beszél. Most így szilveszterkor gondoltam csak kíváncsiságból utánanézek hogy mi is ez valójában. Átnéztem rengeteg oldalt a neten, láttam 1 tesztet, gondoltam kitöltöm. Ahogy olvastam a kérdéseket, mintha rólam írtak volna, és furcsa érzésem volt. OLyan leírhatatlan. Mintha megtaláltam volna Önmagam, és örülnék annak, hogy végre tudom ki vagyok. Anyámtól megkérdeztem, hogy miért nem vitt el auravizsgálatra. Azt mondta, rengeteg a csaló, és nem akart sok pénz kidobni feleslegesen.

Aki ilyenekkel foglalkozik, rengeteg kérdésem lenne. Hogy mi a küldetésünk? És mit kell nekünk csinálni, Indigo gyerekeknek? Kicsit félek mert nem tudom mi vár rám. Rengeteg oldalt megnéztem, és mindenhol"világmegváltást" és "Békét hoz a földre, felnyitja az emberek szemét"... Ilyeneket olvastam.

És segítséget szeretnék kérni, hogy ha van itt olyan, aki aurát lát, és TÉNYLEG LÁTJA NEM CSAK CSALÓ, segítene-e nekem abban, hogy megtudjam, tényleg az vagyok-e?

És aki ezt most olvassa, megkérném, hogy csak értelmes válaszokat adjon!!! Tényleg nem tudom hogy mit csináljak, össze is vagyok zavarodva ami rám egyáltalán nem jellemző...Előre is köszönöm az értelmes, segíteni vágyó emberek válaszát!!

2014. jan. 1. 02:33
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:

Története[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Először Nancy Ann Tappe írt róluk 1982-ben megjelent könyvében, az Understanding Your Life Through Colorban. A szerző auralátó, aki az 1970-es évek óta megfigyelt kék, illetve indigó színű aurát. Ma majdnem minden tíz év alatti gyerek ilyen.[1] A fogalmat Lee Carroll és Jan Tober közös könyve (The Indigo Children: The New Kids Have Arrived) tette népszerűvé ezoterikus körökben. Carroll médiumként végzett tevékenysége közben figyelt fel ezekre a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket más szerzők kristálygyerekeknek vagy szivárványgyerekeknek is nevezik.

Wikipédia

2014. jan. 18. 13:32
 42/48 anonim ***** válasza:

-Nos igen, minden szülőnek a saját gyereke valamiért különleges, különlegesebb, mint a többi.

-A tesztkitöltéses részt nem igazán értem. Hogy lehet az, hogy a kérdéseknél olyan érzésed van, mintha rólad írnák? Elvileg pont ezt szándékozik elkerülni minden kérdés, hogy kijelentsen dolgokat. Aztán a válaszokból kellene magukra ismerniük a választ adóknak. Ha egy válaszban magadat ismered fel, akkor azt a választ kell kijelölni. De mindenki magára ismer valamelyik válaszban. Akkor most mi van? Ha esetleg mégsem, akkor az a teszt hibája, mert nem hagy választási lehetőséget. Nem tudom, milyen kérdések lehettek azok, de gondolom bármelyik ember magára ismert volna egy-egy válaszban.

-Mindenkinek van egy időszaka, amikor kiválasztottnak érzi magát. :) Ez idővel elmúlik. Ha nem, akkor szakember felkeresése ajánlott.

-Ki választott volna ki? Mi alapján?

-Ez az aurás dolog szintén furcsának tűnik. A te aurádat kellene meglátni valakinek, pl hogy milyen árnyalatú? Vagy te akarnád mások auráját meglátni "kiválasztottságod" bizonyításaként.

-Értelmes válaszok. Minden nézőpont kérdése. Ki dönti el, hogy mi értelmes, és mi nem? Lehet, hogy valaki legjobb tudása szerint szeretne válaszolni kérdésedre, de nem tudja, hogy esetleg értelmesnek számítana-e.

-Most bizonyítást vársz, hogy azt mondjuk, valóban kiválasztott vagy? Mi van akkor, ha én azt mondom nem? Értelmetlen válasznak számít?

Kérlek linkeld be azt a tesztet, amit kitöltöttél, magam is ki szeretném próbálni. Ki tudja, mi derülhet ki belőle.

2014. jan. 18. 16:13
 43/48 bajram válasza:
of maj dvamnye . micsoda orulet az indigo az egy ilyen najloszeru papir amivel masolni lehet ennyi . ilyen okorbornyugyerekek vannak de indigok nincsnek gatta !
2014. jan. 19. 23:10
 44/48 anonim válasza:
Kedve kérdező! ne foglalkozz a hitetlen emberekkel. Én is nem rég tudtam meg, hogy indigó vagyok. Én 18 éves vagyok és azt hiszem egyre jobban kezdek megvilágosodni. Ha gondolod írj nekem. Lehet hogy tudok segíteni.:)
2014. jan. 26. 14:23
 45/48 anonim ***** válasza:
Békés megyében élek, olasz származású vagyok. Nyugodtan mondhatom magamra, hogy "Ín digó vagyok, öre'"
2014. febr. 1. 11:28
 46/48 bajram válasza:
ez jo volt xDdd
2014. febr. 3. 08:11
 47/48 anonim ***** válasza:
ha te se vettél észre magadon semmit nem hiszem hogy az lennél de ki tudja valami különleges képesség amit észrevettél magadon??
2014. febr. 5. 18:09
 48/48 anonim válasza:
Megtanítsalak aurát látni?
2014. jún. 29. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!