Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most derült ki hogy Indigo...

Most derült ki hogy Indigo gyerek vagyok, és nem tudom hogy most mit is kell tennem vagy ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Anyám valamelyik nap azt mondta, hogy Indigo gyerek vagyok. Azt sem tudtam hogy miről beszél. Most így szilveszterkor gondoltam csak kíváncsiságból utánanézek hogy mi is ez valójában. Átnéztem rengeteg oldalt a neten, láttam 1 tesztet, gondoltam kitöltöm. Ahogy olvastam a kérdéseket, mintha rólam írtak volna, és furcsa érzésem volt. OLyan leírhatatlan. Mintha megtaláltam volna Önmagam, és örülnék annak, hogy végre tudom ki vagyok. Anyámtól megkérdeztem, hogy miért nem vitt el auravizsgálatra. Azt mondta, rengeteg a csaló, és nem akart sok pénz kidobni feleslegesen.

Aki ilyenekkel foglalkozik, rengeteg kérdésem lenne. Hogy mi a küldetésünk? És mit kell nekünk csinálni, Indigo gyerekeknek? Kicsit félek mert nem tudom mi vár rám. Rengeteg oldalt megnéztem, és mindenhol"világmegváltást" és "Békét hoz a földre, felnyitja az emberek szemét"... Ilyeneket olvastam.

És segítséget szeretnék kérni, hogy ha van itt olyan, aki aurát lát, és TÉNYLEG LÁTJA NEM CSAK CSALÓ, segítene-e nekem abban, hogy megtudjam, tényleg az vagyok-e?

És aki ezt most olvassa, megkérném, hogy csak értelmes válaszokat adjon!!! Tényleg nem tudom hogy mit csináljak, össze is vagyok zavarodva ami rám egyáltalán nem jellemző...Előre is köszönöm az értelmes, segíteni vágyó emberek válaszát!!

2014. jan. 1. 02:33
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki azt szeretné, ha ő egyedi, különleges ember lenne. Valójában ez így is van, csak nem úgy, ahogy gyermekkorban gondoljuk. Majd felnősz, és észreveszed, hogy belőled is 12 egy tucat. Aztán, ahogy idősödsz, kikristályosodik benned, hogy mi is az, amiben különleges vagy. Ezt az indigószarságot meg felejtsd el úgy, ahogy van.
2014. jan. 3. 13:33
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

"és észreveszed, hogy belőled is 12 egy tucat "

Óriási és végzetes tévedés ez, Miquel. Mindenki egyszeri, megismételhetetlen. Te is, ő is, én is. Még két egyforma hópehely sincs. Hát még ember!

"Okuljatok mindannyian e példán.

Ilyen az ember. Egyedüli példány.

Nem élt belőle több és most sem él,

s mint fán se nő egyforma két levél,

a nagy időn se lesz hozzá hasonló."

[link]

2014. jan. 3. 19:17
 33/48 anonim ***** válasza:

Én amikor elakadok valamivel, legtöbbször bízonyíthatatlanság+cáfolhatatlanság miatt, akkor azon kezdek kondolkozni, melyik a kevesebb bajjal járó út. Tehát ha indigónak képzelem magam, és megfelelek ennek, az jobb-e, mint simán imádkozni, hogy hadd legyek igazán lenyűgöző jobbkeze a legfőbb Jónak, hadd érjek el olyan kis eredményecskéket, amik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy végül lehetőség szerint megtérjen az összes ember, vagy olyan társadalom alakulhasson ki a Földön, aminek minden egyes tagja már aprócska korában Istennel lesz, mindenféle vallás meg kulturális maszlag nélkül, mindenféle megfelelési kényszer nélkül, kizárólag csak belül.

Lehet, hogy vannak ennél kevésbé idealista "küldetések" is, de ezzel a fókusszal azért valljuk be, elég nehéz lenne irányt téveszteni. Leszámítva persze azt a mérhetetlen mennyiségű bénázást, amit lenyomunk itt nap mint nap! :)

2014. jan. 4. 16:40
 34/48 anonim ***** válasza:
Itt is van, kondolkozni, azt azt!
2014. jan. 4. 16:41
 35/48 anonim ***** válasza:
32%
Az "Indigo gyerek" kifejezést az autistákra szokták használni azok akik félnek attól, hogy valami baja van a gyereküknek és inkább így nyugtatják magukat és mivel az autisták zárkózott emberek nem hiszem, hogy ha "indigo" lennél írnál ide...
2014. jan. 4. 20:28
 36/48 anonim ***** válasza:
93%

jejjjj neeeeeeeeeee ez fáj :((

"imádkozni, hogy hadd legyek igazán lenyűgöző jobbkeze a legfőbb Jónak, hadd érjek el olyan kis eredményecskéket, amik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy végül lehetőség szerint megtérjen az összes ember, "

de honnan szeded h meg kéne térnie az összes embernek? én inkább azt mondanám h térjen észhez az összes ember, gondolkodjon racionális alapokon, és ne ilyen imádkozzunk-típusú hülyeségektől várják a sorsuk alakulását. de tényleg .... annyira gáz de annyira, és sztem oly mértékű ostobaságra vall h az már egyszerűen kifejezhetetlen szavakkal.

2014. jan. 5. 09:56
 37/48 anonim ***** válasza:

Ezt az indigóságot egy teszt alapján döntötted el? Hát kíváncsi lennék én arra a tesztre. De, most hogy mondod, aszt hiszem tudom, ki vagy. Vagy csak annyi ember rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel, hogy nem is törődnek vele. Én kapásból kettő ilyet ismerek.

De hogy hogy jön ide az aura, az a nagy kérdés. Ne vedd sértésnek, de (majdnem) mindenkinek van egy időszaka, amikor azt hiszi, hogy ő valamivel a többiek fölött áll, és küldetése van. De aztán jön az érettségi,pár egyetemi év, majd a munkanélküliség, szerencsés esetben valami állás. Hidd el nekem, világmegváltónak születni kell.

Küldetés? És ki szabta volna ki ezt a küldetést?

2014. jan. 6. 03:34
 38/48 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti. Egyetértek. Végül is a földönkívüliek létezésére több bizonyíték van, mint Isten létezésére. Kivéve persze, ha Isten is földönkívüli, ami tény és való. Szeretem az olyan embereket akik alapból elvetnek minden, a saját véleményükkel ellentmondó dolgot, meg sem próbálva mérlegelni az egyes elméletek valószínűségét.
2014. jan. 6. 03:38
 39/48 anonim ***** válasza:
nos, épp ezért javasoltam a racionalitást!
2014. jan. 6. 18:07
 40/48 anonim válasza:

Szia !

Remélem hogy ezt a hozzászólást elolvasod, és ha igen kérlek üzenetben jelezd nekem.

Én pont a napokban fejeztem be egy könyv olvasását, melynek címe az Atlan. Ebben a könyvben kitért az indigó-és krisztálygyermekekre. Az 197...-os évekeben (pontosan nem tudom már a számot, ne haragudj) ők az indigó gyerekek, az 1995-ös év után születtek pedig a krisztálygyermekek.

(a könyv valós információkra alapul, ebből több után én magam kutattam ! -márha valakinek kétségei támadnak hogy jaaaj ez csak egy könyv és mese. NEM!)

Abbana részben le van írva mi az indigó gyermek és krisztálygyermek, mi a küldetésük : lényegében semmi konkrét, mégis az ilyen típusú emberek érzik a dolgokat, megérzik ha valami nagy közeledik, valami változás, sorsdöntő fordulat stb. Az ő tudásuk végtelenül nagy, inteligenciájuk is úgyszint. Bizonyos dolgokban elutasítók, nem a legszociálisabb lények(főképp az indigóak mert ők inkább a természetet és az állatvilágot szeretik). Tehát, küldetésünk (nem hiába beszélek "mi"-ben) az hogy lélekben készüljünk a változásra, mert egyszer minket hívni fognak, egy nap majd összegyűjtésre kerülünk (ezt az időt senki nem tudja neked megmondani, se jós se jövendőmondó se asztrológus se én).

Én mondjuk sejtek dolgokat, amiket ép ide nem szeretnék leírni, ha kíváncsi vagy az én személyes véleményemre és tapasztalatomra, írj egy üzenetet kérlek, esetleg el is küldhetném az Atlan című könyvet, mert sok megdöbbentő dologról van szó benne!

Mellesleg írtam feljebb hogy nem hiába használtam a "mi" szót, mivel én a kristálygyermek típusba tartozom.

2014. jan. 18. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!