Most derült ki hogy Indigo gyerek vagyok, és nem tudom hogy most mit is kell tennem vagy ilyenkor mi van?
Anyám valamelyik nap azt mondta, hogy Indigo gyerek vagyok. Azt sem tudtam hogy miről beszél. Most így szilveszterkor gondoltam csak kíváncsiságból utánanézek hogy mi is ez valójában. Átnéztem rengeteg oldalt a neten, láttam 1 tesztet, gondoltam kitöltöm. Ahogy olvastam a kérdéseket, mintha rólam írtak volna, és furcsa érzésem volt. OLyan leírhatatlan. Mintha megtaláltam volna Önmagam, és örülnék annak, hogy végre tudom ki vagyok. Anyámtól megkérdeztem, hogy miért nem vitt el auravizsgálatra. Azt mondta, rengeteg a csaló, és nem akart sok pénz kidobni feleslegesen.
Aki ilyenekkel foglalkozik, rengeteg kérdésem lenne. Hogy mi a küldetésünk? És mit kell nekünk csinálni, Indigo gyerekeknek? Kicsit félek mert nem tudom mi vár rám. Rengeteg oldalt megnéztem, és mindenhol"világmegváltást" és "Békét hoz a földre, felnyitja az emberek szemét"... Ilyeneket olvastam.
És segítséget szeretnék kérni, hogy ha van itt olyan, aki aurát lát, és TÉNYLEG LÁTJA NEM CSAK CSALÓ, segítene-e nekem abban, hogy megtudjam, tényleg az vagyok-e?
És aki ezt most olvassa, megkérném, hogy csak értelmes válaszokat adjon!!! Tényleg nem tudom hogy mit csináljak, össze is vagyok zavarodva ami rám egyáltalán nem jellemző...Előre is köszönöm az értelmes, segíteni vágyó emberek válaszát!!
"spirituális" dolog nincs" A spirituális szó jelentése: szellemi (nem tévesztendő össze a spiritizmussal, sem az álspiritualitással)
Szellemi életünk van, hiszen nem vagyunk fagurigák, mezei zsurlók, katicabogarak. Emberek vagyunk. Akik képesek elvont gondolkodásra, műalkotás létrehozásra is. Differnciál egyenletek létrehozására és megoldására, szimfóniák megírására, egy Bach partita eljátszására.
Meg kell találni azt az utat, ahol emberként élni tudunk. És jól , szépen végezzük a dolgainkat. Egy kedves eladó, aki értelmesen el is magyarázza a vevőnek a gép működését, amit vásárolni szeretne: szellemi tevékenységet végez. És jól. Középszerű és átlag emberek csak a statisztikusok lapjain vannak - minden ember egyedi, megismételhetetlen, végtelenül csodának születik - és meg kell találnia azt, ahol jól végzi munkáját. Tanuljatok, előzők,ti is, sok erőt ehhez!
Mennyi baromság, jesszus.
14-es írt eddig jót. Az indigóság nem cél, nem feladat, hanem adottság. Annyit tesz, hogy tudatosabb vagy, és fogékonyabb a "természetfeletti" iránt.
"Az indigóság nem cél, nem feladat, hanem adottság. Annyit tesz, hogy tudatosabb vagy, és fogékonyabb a "természetfeletti" iránt."
Ezt így is meg lehet fogalmazni (tudatosabb, fogékonyabb a természetfeletti iránt), de ilyen mindig is volt.
Az indigó gyerek dolgot viszont (mint valamilyen exclusiv klubot) az amerikai new age anyukák találták ki és vette tőlük át a nyugati világ. Émelyítően el vannak telve gyerekeiktől. Főleg ezért kelt ellenszenvet az emberekben.
Fogékony és érzékeny gyerekek mindig is voltak, vannak, lesznek, minthogy sajnos ilyen anyukák is:)
A kérdező ezt persze ne vegye magára, elhiszem, hogy érzékenyebb vagy nyitottabb a környezeténél.
Végül... nem éppen indigo anyukák természete ezeket a dolgokat csak mellesleg elejteni, hogy te gondolkozz rajta és a GYK-on érdeklődj különlegességed iránt, de mindegy.
de figy, mi az a kérdésedben h "most mit csináljak?" ...
mert mire gondolsz? mit szeretnél vagy mit kellene csinálnod?
de és csak mert mondta neked valaki? és te mégis mit érzel, miben érzed ezt, már ha érzed?
van pár jele annak ha az vagy:
- állatira különc vagy és nem érted a divatos embereket
(mondták is rád hogy különleges vagy, és mindig nehezedre esett a beilleszkedés, föleg kiskorodban)
- jol nézel ki, megnyugtató a közeledbe lenni
- tudod mi az az ihletettség és meg is élted azt
- jol tartod a szemkontaktust és magabiztos vagy, de mégis sok stressz ér, félsz az eröszaktól
- érzékeny vagy, de ezt elrejted, és erős akaratod van
- őszinte vagy magaddal, vizsgálódó vagy, érdekel az ezoterika és hiszel benne
- könnyedén felismered a hamisság esszenciáját
- nem tudsz depressziós lenni, érzelmi kontrollod van és ezzel eltudsz dobni minden rosszat és ujra vidám lenni
- lelkileg művelt és empatikus vagy, meg stb.
az aurát felejtsd el, az auraolvasás annyi hogy ránézel egy másik emberre és szinte tudod hogy milyen is ö és hogy milyen a hangulata.
az indigócél meg az hogy megtaláld Istent, az visszaigazol és megvilágosodást ad... de ne egy szektába keresd hanem sok kegyelmi meditációval kell elérned, valszeg egyedül. rengeteg feltétele van és kiharmonizált lélek kell hozzá, de ha kapsz kegyelmet (a beavatás elött is) az mindenre megtanit és boldogságot ad, ha nem akkor maradsz ahol vagy, ez Istentöl függ, a lényeg keresned kell őt (teljes szivböl)
és felejtsd el ezeket a new age-s fogalmakat, azok csak körülirják pontatlanul de pl a buddhizmus teozófia vagy akár a biblia sokkal jobban leirja, meg azt is hogy minek kell lennie a belsöjükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!