Miért van az, hogy ha sötétbe vagyok néha fehér háttér előtt egy fekete ember formájú lényt látok, de nem tudok kivenni belőle többet. Ez az alak folyamatosan megy össze és össze.
Nem tudom ez mitől van, már gondoltam arra is, hogy elmegyek pszichológushoz, de nem akarok pénz kiadni ezért.
Kérem segítsenek!
2013. dec. 30. 12:16
1/7 anonim válasza:
Vizuális csalódás. Farkasvakság enyhe formája. Kevés az A vitamin beviteled. Szedj Centrumot és elmúlik
2013. dec. 30. 12:19
2/7 anonim válasza:
Szerintem is vizuális csalódás. Sötétben nekem is van olyan hogyha meredten nézek valami tárgyat akkor úgy látom egy idő után mintha mozogna. Aztán gyorsan becsukom a szemem majd kinyitom és tádáááám nem mozog. Ilyenkor te is próbáld ki ezt. Ha eltűnik akkor nem is volt ott semmi.
2013. dec. 30. 13:50
3/7 A kérdező kommentje:
De nem úgy látom, hogy a tárgyakra ráhalucinálok dolgokat, hanem, nem látok semmi mást csak azt a fehér háttér előtt összemenő embert. Volt már, hogy világosban is láttam, szóval nem a sötéttel függ össze.
2013. dec. 30. 16:03
4/7 anonim válasza:
Szellemet látsz!
2014. jan. 1. 17:25
5/7 feher.farkas@tihi válasza:
remelem hogy nem hazudsz!!! ha ez all fenn akkor SZERUSZ TESOKA!!! (lol) na most komolyan beszelve en is szoktam latni ilyneket (csak egy kicsit maskepp). probalj beszelni vel s ha nem megy akkor karomkodj neki es ha duhos lesz akkor ne fuss el alj ki ele csukd be a szemed es koncentralj arra hogy te is egy megaldott vagy es mindennel erosebbek vagyunk. ha nem megy es nem lesz semmi bajod akkor csak halucinalsz es akkor kell egy psichiater(legroszabb esetben) remelem segitettem :D
2014. jan. 2. 20:39
6/7 anonim válasza:
Talán valami emlékkép, ami nálad szokás szerűen előjön, hasonlóan a hipnagóg képekhez, ami egyénenként eltérő és jellemző lehet.Én például fehér háttérben egy fekete spirális alakzatot szoktam látni, ahogy forog.Bár én csak sötétben látom néha, elalvás előtt, vagy ébredés után.Persze nappal is elég jól magam elé tudom képzelni.Nálad is ilyesmiről lehet szó.
Teljesen felesleges lenne ezzel orvoshoz menni.A pszichológus semmit nem tud ilyesmire mondani.
2014. jan. 3. 11:49
7/7 anonim válasza:
Hogyha belenézel a lámpa fényébe és utána a sötétbe akkor is láthatsz fura alakokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!