Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kiket érdemes még ismerni...

Kiket érdemes még ismerni Papajin, Sri Ramana Maharshin és Adyashantin kívül?

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 15:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
huh. most olvastam bele az egyik művébe, és amit először észrevettem, hogy nem unalmas. számomra 99 százalékban az európai szövegek rettenetesen unalmasak, de ez nem az... szóval tetszeni fog ez a figura, érdekes dolgokat ír. paul bruntom ismerte maharshit, szóval lehet tud valamit. keveset olvastam tőle, de szerintem eleget tud.
2013. dec. 29. 21:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sri Bhagawan:

[link]

illetve: www.deeksha.hu

2013. dec. 29. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem ez az a csávó aki pénzért ad áldást? :D
2013. dec. 30. 12:11
 14/19 A kérdező kommentje:
azt már nem tudom. köszönöm szépen az eddigi válaszokat, mindnek utánanéztem, és talán mondhatom is, hogy na ezek azok, amiket én keresek!
2013. dec. 30. 23:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Jaa. Érdekes ez a topic. Ha olvasol még valaki nagyon érdekesről kedves kérdező, megkérlek, hogy oszd meg te is.
2013. dec. 31. 00:05
 16/19 A kérdező kommentje:
persze! most nem jut eszembe senki (az indiaiak kozul)... de akiket most hirtelen fel tudok hozni Szent Agoston es Schiller. A koltok kozul Csokonai. A zeneben pedig Kovacs Akos. Festeszeten belul erdemes kicsit nezelodni Francis Bacon kepei kozott. Ezek lehet nem tokeletes "kozvetitok", de latni a muvekben a lényegretörést/lényegretörekvést. Latni lehet bennuk valamifele isteni szikrat, isten szikrajat. Csokonai nehany verseben olyan dolgokat fogalmaz meg, hogy az elteveszthetetlenul az élet esszenciáját ragadja meg (csak sok ful siket ra). Vonatkozik ez a tobbire is.
2013. dec. 31. 08:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk kevés olyan szenny tartalmú verset írtak eddig, mint Csokonaytól a Reményhez című verset. Annyi negatív gondolatot nem sok minden tartalmaz. :D
2013. dec. 31. 10:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem. De a legjobb saját magatokat megismerni (és így abbahagyni a majmolást).
2014. febr. 26. 14:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Általában azt láttam, hogy elég nagy baromságokat írsz, de persze lehet, hogy én tévedek.
2014. febr. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!