Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretnék jósoltatni, szerinte...

Szeretnék jósoltatni, szerintetek érdemes?

Figyelt kérdés

Nem tudom hiszek e ezekben a hókuszpókuszokban, de nagyon sok rossz történt mostanában.

Mintha megátkoztak volna, vagy nem tudom.

Azt se tudom hol kell az ilyen embert megkeresni, aki jósol, esetleg leveszi az átkot, már ha van...

Akinek van tapasztalata, mesélje el..köszönöm

2013. okt. 15. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
:) Ha nem csalókkal történik a jósoltatás, akkor beválik, és érdekes. Nekem többször jósoltak, és be is jött. Valamint rólam jósoltak másnak, és az is beigazolódott.. Szóval nem feltétlen kamu. De a jóslatok azért is válhatnak be, mert rákoncentrálunk :D ilyen alapon meg érdemes célokat is kitűzni. Pl, h vége szakad a szerencsétlenségeknek. De nem biztos, h ezzel megoldod, inkább adj olyan válaszra, ami tutira pontos :D Remélem valamicskét segítettem :) Minden jót!
2013. okt. 15. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Olyat jósolok neked hogy az hihetetlen. Persze csak ha előre kifizetted.
2013. okt. 15. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak felerősited magad körül a dolgokat, én nem tenném a helyedben.
2013. okt. 15. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy vannak olyanok akik megtudják jósolni a jövőt(még ha nem is így van), miért akarod tudni a jövőt? Nem sokkal szórakoztató élni az életet úgy, hogy nem tudod, hogy mi fog történni a következő órában/napban/évben/stb.?

Az átkoktól nem kell félned, mert nem léteznek. Engem már többször átkoztak meg(a halálomat kívánták), de még mindig élek.

2013. okt. 15. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Ha sok a pénzed, akkor csináld.

Egyébként meg jobban jársz, ha masszíroztatni mész.

A jósoltatás csak humbuk, ha tetszik, ha nem.

Ez a: nekem már bejött stb... dolgok. No comment.

2013. okt. 15. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt a legjobb jóslásom. Ezt leírom neked, de csak azért, hogy tudd kik is ezek a jósok! Tisztelet a kivételnek, már ha van!

Két évvel ezelőtt szántam el rá magam, hogy jósoltatni megyek. Egy nagyon komoly, határozott nővel beszéltem is. Első beszélgetés kapcsán nagyon úgy tűnt nekem, hogy tényleg érti a dolgát. Állította, hogy idáig az embereknek bevált, amiket jósolt...stb!

Eljött a nap! Elmentem hozzá. Kijött egy papucsban, hajcsavaróval a fején és egy kopottka felsőben egy piás üveggel a kezében. Kinyitotta a kaput nekem. Mondhatni a szemem, majd fennakadt a döbbenettől. Amint elkezdett beszélni, azt hittem odaokádok. A piától már bűzlött 5m-ről! Bementem, leültem. Beszélni sem tudott, majdnem össze esett. Csak sajnálni tudhattam az ilyet, de magamba nevettem! Alig bírtam visszafogni magam. A csattanópontja meg az volt, hogy mindenféle itallal (gondolom nem kell mondanom mivel) kínált, meg étellel!

Csak azért írtam ezt le, hogy tudd milyenek a jósok!

2013. okt. 15. 19:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok miket mondanának nekem.
2013. okt. 15. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát akkor fizess egynek, és minden olyat hallani fogsz, amit csak szeretnél. Minél többet fizetsz, annál mézesmázosabb sztorikkal fog előhozakodni.

Tehát az, hogy mit fogsz hallani, attól függ, hogy mennyi zsét viszel magaddal.

2013. okt. 15. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Ne fordulj jóshoz.Egy nagyon kedves három gyerekes anyukát ismertem kávézacból megjósolták hogy meghal,elmesélte nekem ,egy hónap mulva meghalt.Ez nem vicc ,a jóslat és a spiritizmus méreg ami megbetegiti a lelked.
2013. okt. 16. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
9-nél a pont.
2013. okt. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!