Szeretnék jósoltatni, szerintetek érdemes?
Nem tudom hiszek e ezekben a hókuszpókuszokban, de nagyon sok rossz történt mostanában.
Mintha megátkoztak volna, vagy nem tudom.
Azt se tudom hol kell az ilyen embert megkeresni, aki jósol, esetleg leveszi az átkot, már ha van...
Akinek van tapasztalata, mesélje el..köszönöm
Tegyük fel, hogy vannak olyanok akik megtudják jósolni a jövőt(még ha nem is így van), miért akarod tudni a jövőt? Nem sokkal szórakoztató élni az életet úgy, hogy nem tudod, hogy mi fog történni a következő órában/napban/évben/stb.?
Az átkoktól nem kell félned, mert nem léteznek. Engem már többször átkoztak meg(a halálomat kívánták), de még mindig élek.
Ha sok a pénzed, akkor csináld.
Egyébként meg jobban jársz, ha masszíroztatni mész.
A jósoltatás csak humbuk, ha tetszik, ha nem.
Ez a: nekem már bejött stb... dolgok. No comment.
Nekem volt a legjobb jóslásom. Ezt leírom neked, de csak azért, hogy tudd kik is ezek a jósok! Tisztelet a kivételnek, már ha van!
Két évvel ezelőtt szántam el rá magam, hogy jósoltatni megyek. Egy nagyon komoly, határozott nővel beszéltem is. Első beszélgetés kapcsán nagyon úgy tűnt nekem, hogy tényleg érti a dolgát. Állította, hogy idáig az embereknek bevált, amiket jósolt...stb!
Eljött a nap! Elmentem hozzá. Kijött egy papucsban, hajcsavaróval a fején és egy kopottka felsőben egy piás üveggel a kezében. Kinyitotta a kaput nekem. Mondhatni a szemem, majd fennakadt a döbbenettől. Amint elkezdett beszélni, azt hittem odaokádok. A piától már bűzlött 5m-ről! Bementem, leültem. Beszélni sem tudott, majdnem össze esett. Csak sajnálni tudhattam az ilyet, de magamba nevettem! Alig bírtam visszafogni magam. A csattanópontja meg az volt, hogy mindenféle itallal (gondolom nem kell mondanom mivel) kínált, meg étellel!
Csak azért írtam ezt le, hogy tudd milyenek a jósok!
Hát akkor fizess egynek, és minden olyat hallani fogsz, amit csak szeretnél. Minél többet fizetsz, annál mézesmázosabb sztorikkal fog előhozakodni.
Tehát az, hogy mit fogsz hallani, attól függ, hogy mennyi zsét viszel magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!