Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Titok hívők! Érdemes megvenni...

Titok hívők! Érdemes megvenni a könyveket?

Figyelt kérdés

Az egyiket megszereztem pdf-ben, de csak a film "feliratát" tartalmazza.

A többi is ilyen vagy h vannak ezek a könyvek?

2013. márc. 16. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
igen,.
2013. márc. 16. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:

A "Titok" c. film teljes egészében fenn van a neten, inkább azt nézd meg, pont ugyanaz van a könyvben is...

------ ------ ----- ----- ---- ---- ----- ---- ----

http://www.youtube.com/watch?v=90R7wrpId5Y

------ ------ ----- ----- ---- ---- ----- ---- ----

2013. márc. 16. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges megvenni,ismerem a filmet és a könyvet,a vonzás törvényét rendszeresen alkalmazom,de szerintem a Titokban nem a megfelelő módon fogalmazzák meg,ezért van az hogy rengetegen azt mondják rá hogy csak beképzeljük az eredményt,olyannal is találkoztam aki a Titok miatt egyenesen fekete mágiának nevezte.
2013. márc. 17. 00:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Az emberek minden hülyeséget mondanak főleg a katolikus félék meg a fanatikus vallásosok. Mindenre rávágják new ages meg fekete mágia. Közbe fogalmuk sincs arról mi az a öngondolkodás és saját tapasztalataid szerint szabadon élni. A fehér mágia alapja a szabadság nem pedig egy sablont követni egy dogmát. Az irányitás és uralkodás mindig sötét erő volt.. tehát akkor az ilyenek követnek el sötét mágiát és igazából ahogy ők mondanák az ördöghöz imádkoznak, a katolikusok is.

A titok könyvben az alapok jól le vannak írva de az emberek nagy része annyira agymosott és szellemileg fejletlen, hogy nem tudnak szövegértelmezni ezért részletekben máshogy is érdemes fogalmazni.

De ez egy olyan erő, hogy az ember önmaga álltal találja meg a tudást.

Az igazi istent önmagad által találod meg. És mégegyszer kiemelem az IGAZI Istenről van szó és ne arról van, aki csak istenek hívja magát és hirdeti templomba magát...

2013. márc. 17. 05:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat!
2013. márc. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!