Földönkívüliektől származik az emberi faj?
2013. dec. 28. 14:05
11/14 anonim válasza:
Én is ismerem a történetet.
Úgy volt,hogy az idegenek kiszemeltek egy lakható bolygót(ez esetben a földet) ahol letelepedtek.Itt elkezdtek kísérletezgetni hogy munkásokat hozzanak létre,és végül két ember sikerült ki belőle(Ádám és Éva).Száműzetés a paradicsomból:Ádám és Éva megszegték a szabályokat(ellenálltak,nem teljesítették a parancsokat)és száműzték őket a földről(megsemmisítették őket vagy másik bolygóra kerültek).Tovább kísérleteztek és így lett a fejlődőképes emberi faj,ami már tudott önállóan gondolkodni és végrehajtani dolgokat.Mivel az idegenek úgy látták hogy egy kicsit túlnépesedés lett elmentek vissza a saját bolygójukra.Azért jönnek vissza,hogy leellenőrizzék hogy hol tart az emberiség.
12/14 anonim válasza:
Ismerem én is, ezt a vidit... Nagy a valószínűsége annak, hogy esetleg, mind két érvnek megfelel, félig... Mivel,az is lehet,hogy "kicsi innen-kicsi onnan" "DNS" És ez alakította esetleg ki,az emberi fajt... (Elméletek,rengeteg bizonyíték,és ellen érvek tömkelege ütközik egymásba! Tehát,mindenki higgye azt, amit csak akar!) Ha nem tudunk valamit, Higgyük el,ahogy tudjuk, majd ha rájövünk, nem kell többet abban a bizonyos dologban hinni! Ha nem jövünk rá, célszerűbb bármit elhinni, minthogy butaságokat találgassunk. Rá kell jönni, mindenre! Vagy, ha kell, majd ők, megmutatják magukat... Üdv:. Attila!
13/14 anonim válasza:
Találtam erről egy videót: http://www.youtube.com/watch?v=JdjpkqCpisA .Nagyon érdekes videó.
14/14 anonim válasza:
Most látom ugyan azt a videót linkeltem :D.Eddig nem is vettem észre,hogy a kérdés alatt van egy link :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!