Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet szerintetek?

Ez mit jelenthet szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy nagyon jó barátnőm, akit kb. 4 hónapja ismertem meg. Szinte azonnal jóban voltunk, mint akik kiskoruk óta együtt vannak.. Az utóbbi időben észrevettük, hogy mindenben ugyanazokat a dolgokat szeretjük, egyeznek a szokásaink, mintha egy lelkünk lenne :S Ilyennel még sosem találkoztam, hogy 2 emberben ennyi közös vonás legyen.. ahol eddig rákerestem a neten, ott csak párkapcsolati dolgokat dobott ki, de mi mindketten lányok vagyunk, tehát ennek nincs értelme :S
2013. dec. 26. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

A reptoidok így próbálnak a közelünkbe férkőzni! NE barátkozz vele, ha jót akarsz az emberiségnek!

George Adamski

2013. dec. 26. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ő egy T-800-as modell, a lelkedet akarja.
2013. dec. 26. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Csupán tekintsd véletlennek. Az élet kis titkának. Mert nem mindent jó tudnia egy gyenge embernek. Ez is maradjon titok.
2013. dec. 27. 11:01
 4/4 Laylah ***** válasza:
Lélektárs. A lélektárs nem csak ellenkező nemű lehet, és nem csak párkapcsolati viszonylatban állhattok, hanem barátiban is. Örüljetek, hogy egymásra találtatok! :) Mi is megtaláltuk már egymást 5 éve, de sehogy sem engedik a körülmények, hogy kibontakozzon a kapcsolatunk. :(
2013. dec. 27. 23:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!