2/11 anonim válasza:
A múltkor találkoztam Castiel-el. Ugyan olyan savanyú volt a pofája, mint máskor.
3/11 anonim válasza:
Én igen. Hiányzott a bal heréje. Az ördöggel való viaskodásban veszítette el. Abban kér segítséget, hogy nem láttam e valahol. Én mondtam, hogy nem láttam, és hogy ne szomorkodjon megkínáltam bejglivel. A mákosat választotta. Azóta is azon tanakodom, hogy mit jelenthet ez. Az ópium miatt? Miközben elfelé repült feltűnt, hogy kicsit bedől jobbra. Biztos az aránytalan súlyeloszlás miatt. Szegény angyal.
4/11 anonim válasza:
Igen, a fürdőszobába, úgy nézett ki mint én, letört szárnyakkal, sírva pisztolyt szegezve a fejéhez.
5/11 piriiiiii válasza:
Keress meg engem, és máris találkoztál eggyel. :D
7/11 anonim válasza:
Ahogy én.
Üdv, egy férfi angyal :)
8/11 anonim válasza:
Castielt én is láttam, meg sok más angyalt is... Hát ugyanúgy néz ki, mint régen, az arckifejezése semmit nem változott vazze...
9/11 anonim válasza:
Amilyennek elképzeled. Mindenkinek olyan, amilyennek elképzeli. Ezért nincs két egyforma angyal. Csak azoknál, akik elég fantáziátlanok ahhoz, hogy a Bibliában lerajzolt angyalt lássák. Olyannak, amilyennek a könyv illusztrátora képzelte el.
10/11 anonim válasza:
Találkoztam. Nincsenek rá szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!