Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van ennek köze a boszorkányság...

Van ennek köze a boszorkánysághoz?

Figyelt kérdés

Igazából nem igazán hiszek ilyenekben de egyre többször fordul elő velem hogy megérzek dolgokat.Megérzem azt hogy kivel fogok találkozni,megérzem azt hogy mikor fognak megszólítani,sőt volt hogy megéreztem azt hogy egy személyt hívni fognak telefonon.Ezek lehet hogy apróságok de akkor is fura.Na meg az álmok,mindig olyanokat álmodok amik valahogyan a valóságban is megjelennek.Nem konkrétan úgy ahogy álmodtam,de akkor is deja vu érzésem van.Egy faluban lakom ahol az öregnénik sokszor beszéltek arról hogy voltak boszorkányok régebben a faluban,de elégették őket.A dédim is az volt.Nem tudom hogy van e köze ehhez,csak most hirtelen felvetődött ez bennem.

Szerintetek csak bemesélem magamnak?

2013. dec. 18. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Mérd le magad: ha ugyanolyan a súlyod, mint egy kacsának, akkor fából vagy, tehát: boszorkány vagy.
2013. dec. 19. 00:17
 2/5 B.Andie válasza:
írj üzit:)
2013. dec. 19. 03:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennek inkább az élénk fantáziához van köze.
2013. dec. 19. 10:38
 4/5 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha esetleg nem láttad a 'Brian élete' című filmet, akkor ahhoz, hogy az első hozzászólást megérts, jól jöhet a következő részlet a filmből:

http://www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s

Velem is előforulnak hasonló dolgok (álomban ritkábban, jellemzően inkább napközben), én egyszerűen abban látom a magyarázatát, hogy egyfajta telepátia működik köztem és azok között, akikkel a megérzéseim kapcsolatosak (jellemzően olyanokkal fordul elő, akik érzelmileg nagyon közel állnak hozzám, és így talán jobban "egymásra vagyunk hangolódva" tudat alatt is).

Ami a faludbeli "boszorkányokat" illeti, az idős nénik jó sok generáció által megőrzött és átadott emlékekről mesélhettek Neked, mert az utolsó boszorkányégetés 1756-ban történt Magyarországon.

2013. dec. 19. 10:54
 5/5 Laylah ***** válasza:
A boszorkányság vallás. Amit te leírsz, "csak" megérzések sorozata. :)
2013. dec. 19. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!