Mit jelent ha a jobb boka eltört? Mi ennek a lelki oldala? Korházban vagyok, nem tudok most netet böngészni?
Azt jelenti, hogy a jobb szívcsakrád túl sok energiát szívott magába. Ez a túlzott energiafelvétel megnővelte az aurád rezgésszámát, ez kihatással volt a fizikai valódra és eltört a bokád. Ne aggódj a lelked segít a felépülésen, a kvantumfizika bebizonyította, hogy a gondolataiddal másodpercek alatt összeforraszthatod az eltört csontjaid. Ez tény.
Üdv,
Egy szkeptikus.
egy boka nem rörik csak úgy el...
vagy félreléptél ami véletlennek tudható be vay túlterhelted ait érezned kellett szóval teljesitmény kényszer volt a dologban vagy megfelelni akarás
esetleg táplálkozás szegén életmód
most hirtelen ennyi jut eszembe
Ha nem tudsz netet böngészni, akkor hogyan tudtál ide írni?
Jobb boka eltört: hogyan lehetne ennek lelki oka? Ez egy fizikai dolog. Ha valaki nekem jön autóval és emiatt eltörik a lábam, kerekesszékbe kényszerülök, annak is lelki oka lenne? Talán akkor is én lettem volna a hibás? Kötve hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!