Miért melegedik a jobb bokám?
Figyelt kérdés
Helló! Szóval a minap észrevettem hogy melegszik a jobb bokám. Nagyon érdekes, kb egy nap úgy 5-15x szokott bemelegedni, de csak ilyen 3-4 másodpercre. Olyan érzés mintha valaki meleg vizet öntene rá, vagy mintha meleg zoknit húznák rá. Szóval ilyen kellemes meleg érzés. Ez nem vicc, nem póénnak értem. Mitől lehet? Nem tudom mi lehet ez? De amúgy mellesleg semmi problémája nincs, nem fáj, semmi. Öregnek sem mondhatom magam. Kezdek félni hogy valami betegség. Mi ez?
17/F
2013. júl. 1. 20:53
1/3 anonim válasza:
A testrészek melegedni helyi vérbőség miatt szoktak,de hogy ez neked mitől van? Talán gyulladás,de ezt így nem lehet megmondani.
2/3 A kérdező kommentje:
Mostanában sokat állok és sétálok, munka végett. Lehet attól van?
2013. júl. 2. 18:41
3/3 anonim válasza:
Igen,hogyne. "Bedurranhat"tőle az ízület.Amikor tudod pihentesd és kenjed pl.Voltarennel,Flectorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!