A jobb herem egy picit mintha megnagyobbodott volna, nagy baj?
Figyelt kérdés
picit mintha nagyobbodott volna meg mintha mind a 2 herem egy kicsit kemeny lenne, mondjuk nemtudom h a herenek mennyire kell puhanak vagy kemenynek lennie. Nem erzek semmi fajdalmat, nem kenyelmetlen. valami gond lenne? A neten utana neztem de nemtalaltam olyan oldalt ahol a kemenysegrol meg a nagysagrol irtak volna. Kicsit tartok, hogy nehogy legyen valami. 17\f2013. jún. 28. 22:50
1/5 Timi33 válasza:
Ha tartassz tőle ketess fel egy dokit! Nem érdemes rettegni, ha vmit észreveszel magadon, ami említésre méltó olyan szinten, hogy itt kitedd, keress fel.egy dokit. Mellesleg szerimetem semmi, de tapasztalataim szerint érdemes mindem ilyen jellegű problémával mihamarabb orvoshoz fordulni
2/5 A kérdező kommentje:
És akkor kb mennyire kell a herének keménynek vagy puhányak lennie?
2013. jún. 29. 22:08
3/5 A kérdező kommentje:
ja, és van amikor keményebb és van amikor nem annyira
2013. júl. 1. 10:36
4/5 anonim válasza:
Az a baj, ha rendesen kemény és mindig olyan marad. Tudom, túlvagyok egy hererákon. A nagyság változó egyénenként persze normális kereteken belül. De ha hirtelen lett nagyobb (pár nap vagy hét alatt) az mindenképpen baj. Ha aggódsz menj el egy urológushoz.
5/5 A kérdező kommentje:
merevedéskor kemények, olyannyira, hogy megijedtem mi lehet. egyébként pedig nem olyan kemények.
2013. júl. 1. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!