Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ha a jobb boka...

Mit jelent ha a jobb boka eltört? Mi ennek a lelki oldala? Korházban vagyok, nem tudok most netet böngészni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 19:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Telefonról írok te . . . Nemrég műtöttek, gyenge vagyok . . . Nehogy mèg én magyarázkodjak!
2013. nov. 21. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Jobbulást, de szerintem nem igazán fejted ki itt a dolgokat. Miből gondolod, hogy bármiféle lelki oka lenne egy csonttörésnek?
2013. nov. 21. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor mégis csak tudsz netezni.

A hozzászólásom további részét, azért fenntartom: ennek nincs lelki oka. Az okfejtésemet már megírtam, bár, ha itt tartunk, akkor a látás/hallássérült emberek is keresnék a lelki okokat? Ugye, hogy nem?

2013. nov. 22. 08:44
 14/19 A kérdező kommentje:
2013. nov. 22. 18:03
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért jár az ezotéria rovatba olyan, akinek halvány sejtése sincs miről beszélek!
2013. nov. 22. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:

"akinek halvány sejtése sincs miről beszélek!

"

Dehogy nincs. Egy rakás hülyeségről.

2013. nov. 22. 21:11
 17/19 A kérdező kommentje:

. . . szerinted! Tudod te azt, hogy véletlenek nincsenek??

Amúgy mit keresel ebben a kategóriában?!

Nem itt a helyed!

2013. nov. 22. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Kvantumszinten lehet véletlen. ( [link]

Amúgy meg tényleg nem véletlenül történt, az oka az, hogy egy bizonyos szögből, bizonyos nagyságú erő érte a bokacsondot és emiatt eltört. Hogy ez valamiféle baleset vagy hanyagság eredménye azt csak te tudhatod. Olyat senki nem állított, hogy magától, csak úgy eltört a bokád. Az viszont már nyilvánvaló hülyeség, hogy egy fizikai erőhatás következtében létrejövő kóros elváltozásra valami LELKI folyamatot tartasz magyarázatnak. Ez még önmagában is ellentmondásos, mert ugye szerintetek a lélek az valahogy, valamilyen módon az emberek része, namost egy külső hatást hogy tudsz összeegyeztetni ezzel a "lélekkel"? És akkor ennek az empirikus igazolásába már bele se megyek. Szerintem inkább az itt a tanulság, hogy az embernek körültekintőnek kell lennie.

Hogy mit keresek itt? Hát nézd, feltettél egy kérdést, én meg válaszoltam rá. Az oldal szabályzatában sehol nincs az, hogy "ezó topikba csak hívők". Mivel ugye ez nem egy ezós fórum, hanem egy világnézetileg semleges oldal ezós topikja. Hogy nem azt a választ adtam, amit szeretnél az persze más tészta, de itt is jobb lenne valamiféle érveket olvasni tőled.

2013. nov. 22. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nézd kérdező: teljesen rendes emberekkel is történnek balesetek. Ismerek egy làtàssérültet, akivel nem volt gond, de mégsem lát. Na ezt mivel magyarázod?
2013. nov. 23. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!