Mit jelenthet, hogy a kisfiam és a jelenlegi barátom ugyanazon a napon születtek?
biztos van valami jelentősége,és nagyon érdekes,hogy a kisfiam,aki 23 hónapos jan.11-én született.a jelenlegi barátom,akit egy éve ismertem meg úgyszintén jan.11-én született..
vajon mit jelenthet?
Akkor én és a kisebbik lányom milyen különlegesek vagyunk! Egy napon van a szülinapunk!!! Jujujujuj! Már megyek is a Fókuszba. Vagy az Aktívba?
Semmit nem jelent. Érdekesség, ennyi.
Nem kell mindennek jelentenie valamit. Az anyám névnapja egy napra esik apám születésnapjával, a feleségemnél pont fordítva, apósom névnapja, egy napon van anyósom születésnapjával. Jelent valami? Igen, könnyebb így felköszönteni őket, nehezebb elfelejteni egyiket vagy másikat.
Ez olyan, mintha azt kérdezné valaki: képzeld, ma egy kutya pont oda .zart, ahova én később léptem, jelent ez valamit? Igen, azt, hogy hozzánk nem jössz be, amíg meg nem pucoltad a cipőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!