Más is van aki annyira nyitott mint én?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok aki olyan szinten nyitott hogy az ezotéria bizonyos részeit is elfogadja de a tudományban is hisz. ( Azt hiszem hogy ez régen skolasztikának nevezték ). Van(nak) rajtam kívül ilyen ember(ek) ?2013. dec. 15. 12:37
11/14 anonim válasza:
Az ezo fanatikusok próbálják bizonygatni a lélekvándolós (csak egy példa) hülyeséget például. Ráadásul úgy, hogy valaki valamelyik oldalra ír egy cikket, arra már azt mondjátok, hogy úristen itt a bizonyíték.
A tudomány ha felmutat valamit, azt alá is tudják támasztani.
12/14 A kérdező kommentje:
10-es: én mint mondtam szkeptikus is vagyok bizonyos szempontból ( inkább mindkettő felé nyitott, de ettől eltekintve: ) ez fordítva is elsülhet. Példának okául: 2000. jan. 1. / 2012. dec. 21. és ez csak két világvége dátum a sokból.
2013. dec. 15. 14:21
13/14 anonim válasza:
"A te hitrendszered"
Hitrendszered csak neked van. Én nem hiszek semmit, vagy tudok valamit, vagy nem tudok. Ennyi.
14/14 anonim válasza:
Sok nő van ilyen. A feleségem pl hisz a vonzás törvényében, a lányom meg a reinkarnációban. Pedig alapjában véve mindkettejük tudata a tudomány üllőin edződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!