Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellem szállta meg a szobát?!...

Szellem szállta meg a szobát?! FONTOS

Figyelt kérdés
Minden akkor kezdődött mikor beköltöztünk a koli szobába.. az ajtónkon egy ökölnyom van és a többi kolis "szakítós szobának" nevezi. az elején még nem történt semmi durva dolog. akkor kezdett furcsa lenni pár BEZÁRT dolgunk eltűnt..és a koliba nem szoktak lopások lenni. aztán szépen sorba elromlottak a dolgaink..töltők,tollak,elosztó, az ablakunk is elromlott stb. a villany is folyamatosan pislákolt, miután kijöttek megcsinálni akkor is..és mindig érzünk valami nagyon büdöset és csak a szobába van olyan szag..kerestük mindenhol hogy honnan jöhet..de semmi. jó. ezeket lehet még a véletlenre fogni..év elején a szobatársam felírta a falra az ő meg a barátja nevét..azóta szobatársam kiszeretett belőle és már más tetszett meg neki..felírta az ő nevét a falra és mielőtt felírta jól megvoltak..addig míg fel nem került a neve. a srác már nem foglalkozott vele és ez mind a négyünkkel így lett,mert mindenki részére fel volt írva annak a neve aki tetszett nekünk és előtte jól alakult minden és miután felkerült a nevük a falra minden rosszra fordult..addig amíg le nem szedtük..megint minden jó lett. akkor fordult meg a fejünkben,hogy valami retardált szellemet idézett a szobában és valahogy ott ragadt és lehetséges hogy neki történt valami a kapcsolatában és nem hagyja hogy az ott lakóknak összejöjjön a dolog..ami a legdurvább, hogy BEZÁRULT AZ AJTÓ MAGÁTÓL! és mikor beszéltük azt a témát a fogas leszakadt..néha már úgy érezzük magunkat mint egy horror filmben..nagyon durva..és lehet hogy hülyén hangzik de lehetséges hogy tényleg egy szellem akar jelezni.és el kéne valahogy űzni onnan..lehetséges hogy ez a helyzet? és a igen hogy űzhetnénk onnan el?

2013. dec. 14. 15:40
1 2
 1/11 Peti7 ***** válasza:
68%
Kérjetek másik szobát,vagy ha nem adnak akkor költözzetek haza.Ne csodálkozzatok ha otthon nem hiszik el.Az elromlott dolgokat meg nézessétek meg hogy mi a baja,hátha valami abból is kiderül.Lehet hogy lehülyéznek meg leszavaznak a többiek de igazán nem érdekel,én hiszek az ilyen dolgokban.
2013. dec. 14. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Az elektronikus dolgok a véletlen miatt romlottak el, ez a szakításos is semmi, az ajtót becsukta a huzat, és a szobatársad befingott a szobába. Van még kérdésed? Viccet félretéve szellemek nem léteznek ne ragadj meg a középkorban
2013. dec. 14. 16:04
 3/11 A kérdező kommentje:
nem vicces..és kulccsal záródott be..valószínű a huzat volt
2013. dec. 14. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez elég vészjósló helyzet, mert ezek a tünetek egyértelműen egy rosszindulatú szellem jelenlétére utalnak. Lehet, hogy még erőszakosabb is lehet, és durvább dolgokat is csinálhat. Elűzni kétféleképpen lehet...pontosabban háromféleképpen. Ha a szellem alapból nem volt ott, hanem valaki megidézte, akkor kétféle lehetőség közül választhatsz, ami igazából csak egy, mert a másikat nem ajánlom (ez az lenne, hogy a megidézőt meg kell ölni, de ez abszurd, morbid és illegális). A másik módszer ebben az esetben, hogy veszel csomagolópapírt az írószerben (lényeg, hogy papírból legyen, ne az a vékony, fényes alufóliaszerű legyen, a mintája mindegy természetesen). Szerezz egy kartondobozt, ami nagyobb (szélesebb és magasabb) egy cipősdoboznál, és van teteje is, de akkora legyen, hogy a csomagolópapírral be tudd majd foglalni(ehhez celluxra is szükséged lesz). Aztán vedd meg a következőket(bioboltban megkapod): macskagyökér, cickafark, koriander, fekete bors, gyömbér, mentalevél, babérlevél. Ezeket (egy kevés is elég mindegyikből), tedd bele egy zacskóba (lényegtelen milyenbe, egyszerű nejlon is jó), kösd be a zacskó száját, és tedd a dobozba, helyezd rá a fedelét, és vond be a csomagolópapírba. Szerezz egy gyertyát (ebből is bármilyen jó), helyezd a doboz tetejére, gyújtsd meg éjfél után a kérdéses szobában, legyél/legyetek körülötte pár percig csendben, majd mondjátok ki, jelentsétek ki határozottan, hogy itt már nincs semmiféle szellem, és fontos, hogy ezt el is higgyétek, és ne is gondoljatok többet rá. Ha viszont a szellemet nem megidézték, hanem más okból van ott, akkor is meg lehet csinálni ezt, általában hatni is szokott, de ha véletlenül nem hat, forduljatok olyan szakértőhöz, aki kijár házhoz, és megoldja a problémát.
2013. dec. 14. 16:18
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. dec. 14. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez a közös gondolati energiáitok megnyilvánulása elsősorban.

Elkönyveltétek rossznak a szobát, negatív gondolataitok vannak vele kapcsolatban, szakítós szobának nevezitek, tehát

kellemetlen események történhettek ott és az ott lakók még erre rá is tesznek egy lapáttal azzal, hogy fokozzák a dolgot egyéb félelmekkel, most már tehát minden rossznak a szoba az oka.

Az, hogy többen is félelemben töltitek az időtöket ott, negatív energiával tölti fel a helyiséget .Ez a ti negatív energiátok, félelmetek, ami folyamatosan visszasugárzik rátok abban a szobában.És valójában az ilyen rossz érzések, negatív események oda vonzhatnak kellemetlen entitásokat is.

Ha abban a szobában kell maradnotok, akkor a legjobb, amit tehettek, hogy felhagytok ezekkel a hiedelmekkel.Igyekezzetek vidámnak lenni, mikor ott tartózkodtok, próbáljátok valamivel szebbé kellemesebbé tenni azt a szobát, eltüntetni belőle ami zavaró, pl az ökölnyomot, a falra írt neveket.Ez egy jó módja a tértisztításnak.

2013. dec. 14. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
A rossz szellem nem a fűszerekre bukik(mit kezdene vele??),hanem a negatív energiákra, mert abból nyeri az erejét.Ettől kellene tehát megfosztani.
2013. dec. 14. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
4-es könyörgöm mond,hogy ezt csak poénból mondtad és nem hiszed el .
2013. dec. 14. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:
A 4-es kommentelő vagyok. Én, amit leírtam, csupán jó szándékból írtam, nem kötelező elhinni. Nem várom el egy olyan embertől, hogy elhiggye, aki még nem tapasztalt hasonlót, és úgy gondolkodik, hogy amit ő nem látott még, az nincs is. A fűszerek, hozzávalók amiket felsoroltam csupa pozitív energiával, tartalommal bírnak, de valóban nem elegek ahhoz, hogy a szellem eltűnjön. Ehhez, amint korábban írtam, pozitív gondolkodásmódra van szükség, valamint hinni kell abban, hogy továbbá nem kísértik a helyet, és többet nem szabad erre még gondolni sem, nem szabad szellemekkel foglalkozni, megidézni őket vagy ilyesmi.
2013. dec. 14. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó megértem,hogy így gonodolod, de ha én azt mondom neked ,hogy láttam egy unikornist ami egy Arnold Schwarzaneggeres pólóban szónokolt a Hősök terén akkor te ezt elhiszed? Nem a középkorban élünk, szellemek nem léteznek...
2013. dec. 14. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!