Engem követnek a szellemek?
Figyelt kérdés
NEM VAGYOK BOLOND!!!Mielött azt mondanátok :) Szóval régen is történtek velem dolgok a régi házunkba ahol laktam .Hangokat (megmagyarázhatatlan) hallotam ,dolgokat láttam ,és éreztem is.Valamikor olyan volt mintha akarná h féljek vmikor meg nem.Fel lett szenteltetve a ház de nem szünt meg el is költöztünk onnan.hogy mi volt részletesen hosszú lenne meg az már a múlt.Pár napig azt is hittem h vége.De sajna nem.....Eggyik éjszaka már csak én voltam fent olyan hangokat hallotam h teljesen megijedtem :( nagyon féltem ! a hálószobám ajtajából jött mindha nem is tudom ilyen sátáni hangon beszélt volna valaki nem emberi nyelven..nem mertem kimenni csak ültem az ágyba és szakadt rólam a víz.ismétlem nem vagyok bolond! nem aludtam.sajna hallotam.és az a legrosszab van 3 gyerekem és féltem öket...követ engem valaki? valami? a régi háznál is csak velem történtek dolgok...ez szörnyű2013. nov. 8. 14:50
1/19 anonim válasza:
rajtad kívül volt aki hallotta azokat a hangokat vagy ezeket csak te hallod?
2/19 A kérdező kommentje:
aludt már mindenki csak én hallotam...
2013. nov. 8. 15:09
3/19 anonim válasza:
4/19 A kérdező kommentje:
Én se hittem mind addig mig velem nem történtek a dolgok...
2013. nov. 8. 15:17
5/19 anonim válasza:
Minden bolond tagadja, hogy bolond lenne. Nah meg normál ember nem hall hangokat, azt a bolondok szokták.
6/19 A kérdező kommentje:
jah mert most hallotam valamit akkor már bolond lennék??? :D egy három gyerekes bolond anyuka :D aki amugy teljesen normális csak sajna ezek vannak! hallod? bár ne lennének!!!!
2013. nov. 8. 15:21
7/19 anonim válasza:
Érzékeny vagy ezekre a dolgokra. van ilyen. Én is hallottam a régi házunkban elég sokszor furcsa hangokat,illetve nem csak ott,hanem egy másikban is,ahol rámtámadtak... olyan hangokat kezdtünk el hallani,a "támadómmal" hogy befosott iszonyúan.Ez hihetetelen,de igaz.Illetve más is hallotta a hangokat,tehát nem csak én állítom,a régi házban is. Több tudós mondta már,h szerintük nem csak az létezik,amit mi érzékeelünk,hanem más dimenziók is vannak.te is érzékeny lehetsz erre.Illetve kommunkikálni akarnak veled.
8/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak a fáradságtól vagy valamilyen drogtól hallucináltál?
9/19 A kérdező kommentje:
biztos h nem halucináltam soha nem drogoztam!!!
2013. nov. 8. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!