Engem követnek a szellemek?
Figyelt kérdés
NEM VAGYOK BOLOND!!!Mielött azt mondanátok :) Szóval régen is történtek velem dolgok a régi házunkba ahol laktam .Hangokat (megmagyarázhatatlan) hallotam ,dolgokat láttam ,és éreztem is.Valamikor olyan volt mintha akarná h féljek vmikor meg nem.Fel lett szenteltetve a ház de nem szünt meg el is költöztünk onnan.hogy mi volt részletesen hosszú lenne meg az már a múlt.Pár napig azt is hittem h vége.De sajna nem.....Eggyik éjszaka már csak én voltam fent olyan hangokat hallotam h teljesen megijedtem :( nagyon féltem ! a hálószobám ajtajából jött mindha nem is tudom ilyen sátáni hangon beszélt volna valaki nem emberi nyelven..nem mertem kimenni csak ültem az ágyba és szakadt rólam a víz.ismétlem nem vagyok bolond! nem aludtam.sajna hallotam.és az a legrosszab van 3 gyerekem és féltem öket...követ engem valaki? valami? a régi háznál is csak velem történtek dolgok...ez szörnyű2013. nov. 8. 14:50
11/19 anonim válasza:
Én vagyok, a 414-es a régi, nickem sajnos megsemmisült mivel kértem a regisztrációm törlését és ezért a régi felhasználónevemet sajnos képtelen voltam újra regisztrálni. :-D
12/19 anonim válasza:
Ja oké. 2 tippem lett volna amúgy.
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy az elalvás előtt, olyan fázisba került az elméd, hogy ébren voltál de mégis álmodtál. Vannak emberek akik hajlamosak erre és rendszeresen megtörténik velük. Mindig raciónális magyaráztatott kell keresni. Ha ilyenkor elkezdesz szellemekről fantáziálni, az csak árerősitt a dologra és egyre jobban bele gabalyodsz.
14/19 A kérdező kommentje:
22:24.lehet benne vmi amit mondasz...de régen nappal is történtek dolgok...˛/:
2013. nov. 8. 23:41
15/19 anonim válasza:
A skizofréniások is hallanak és látnak dolgokat amik nem léteznek.
Ha rendszeresen megtörténik veled az ilyesmi javaslom, hogy beszélj egy dokival mielőtt túlvilági magyarázatot keresel. Lehet, hogy egyszerűen beképzeled ezeket a dolgokat.
16/19 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem h felesleges ideírni .....A sok okos egyből megállapítja h bolond idióta stb. vagyok.Gondoltam azért olyan is ír aki hisz az ilyesmiben ugyanis vannak ilyen emberek jah és nem BOLONDOK .PL.A KULCS AZ AJTÓ ZÁRBA KATTAN ÉS ELFORDUL A KUTYA AZONNAL JELZETT!!! Biztos ezt is képzeltem :D
2013. nov. 9. 13:29
17/19 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nincsenek ilyenek csak azt mondom, hogy első lépésbe meg kell vizsgálni létezik-e raciónális magyarázat. Mi előtt az őrületbe kergetnénk magunkat.
18/19 A kérdező kommentje:
12éve keresem a magyarázatot :)
2013. nov. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!