Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az aurámat láthatta a lányom?

Az aurámat láthatta a lányom?

Figyelt kérdés
Pár éve történt.7 éves volt a lányom,mikor hetekig tartó idegbecsípődésem volt a derekamba,és szinte csak feküdni tudtam.A nappaliba feküdtem,mikor a szobjából jött át,mondani akart valamit.De ijedten nézett rám,és szite rémülten kiáltott fel,hogy anya olyan zöld vagy!!! Na,úgy meglepődtem,hogy csak ennyit tudtam kérdezni: zöld??? hol?? és csak nézett rám rosszallóan,meg furán és mutatta körkörösen... hát a fejed.Nem nagyon akartam faggatni,nehogy azt higyje nem hiszek neki.Kibotorkáltam a fürdőbe a tükörhöz megnézni magam,mit láthatott zöldnek rajtam.Persze nem voltam az,de borzasztó pocsékul néztem ki,hisz életem legszörnyűbb hetei voltak,iszonyú,tartós fájdalmakkal.Lelkileg is oda voltám már,de ezen elámultam.Picit később finoman kérdezgettem,és azt mesélte,olyan ronda sötét zöld voltál,és körözgetve mutatta a fejem körül.Csak arra tudok gondolni,hogy az aurámat láthatta? Jól gondolom?
2013. dec. 11. 23:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű !
2013. dec. 12. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen ! A gyermeked még tiszta lelkű ! Ő még tisztán lát !
2013. dec. 12. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó nem tudom eldönteni, hogy ezt most komolyan mondtad vagy tényleg idióta vagy.Kérlek segíts ki!
2013. dec. 12. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan gondolom ! Nézz meg egy-egy ovodások által készítstt rajzot !
2013. dec. 12. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
16%
Istenem ... tudom, hogy ez nagy hiba de megpróbálom elmagyarázni.Az óvodásokat nem érdekli, hogy milyen színnel rajzolják meg az embereket van, hogy a fű piros stb. de nem azért mert az auráját látják, csak ők még gyerekek ... És szerinted mégis mi az az aura? A gyerekek össze-vissza beszélnek, nem kell minden mögé egy ősi megjövendölt shaolin bszorkányságot látni ---
2013. dec. 12. 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Martin Blue=George adamsky Ne trollkodj szánalmas a kapálózásod...
2013. dec. 13. 11:02
 17/17 Evele123 ***** válasza:
Előre leszögezem, nem olvastam el a kommenteket, így válaszolnék. Igen, láthatta az aurádat, mert a kisgyermekek még képesek látni. A zöld a gyógyulás, gyógyítás színe (pl. nagyon sok ápoló(nő), orvos világoszöld aurájú, "ami a szívén az a száján" embereknek is az van). Van olyan gyermek, aki pl. a macskát piros felhőben látja. Aztán az iskolában ráerőltetnek valamit, hogy hogy is kellene nézni és el is veszíti ezt a képességét. Kérdezd meg tőle, hogy nem látott-e lyukakat vagy más színt is a zöld felhőben...
2013. dec. 14. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!