Van itt olyan ember, aki elment kiolvastatni indiai pálmalevelekből a sorsát?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire hiszékeny voltál?2013. dec. 11. 18:22
2/10 anonim válasza:
Ejj, komolyan, milyen pénzeket lehet ilyesmivel csinálni, be kéne szállni az ezoüzletbe.
3/10 anonim válasza:
Ez tényleg elég meredek.De biztos jó túra elmenni a világ másik felére.Hogy is lehetne minden embernek ilyen pálmalevele?
4/10 anonim válasza:
sztem az átlag magyar lakosság esetében, aki 3 műszakban, robotol, vmi gyárban, az nem hinném, h egész évben erre spórolna...
5/10 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan Indiába... emberek :D Van egy magyar csaló szervezet akik ha jól tudom ilyen 20-30ezer forontért vállalja hogy megkeresik neked és felolvastatják webcam-on kereszül Indiából egy ottani faszival.
2013. dec. 11. 19:07
6/10 anonim válasza:
nem kell ezért indiába utazni mert itt is vannak indiaiak vagy 1 millióan lehet hogy ők is hoztak magukkal pálmalevelet csak eddig még senki nem kérdezte meg őket
7/10 anonim válasza:
sztem már nem csinálják, meg a NAV és a fogyasztóvédelem, vizsgálta őket, mert jogalap nélküli tevékenységet végeztek, és adózatlan jövedelem volt a sok befizetés is, sokszor teljesítés nélkül, mert ált azt mondták, az embereknek, h bocsi, de épp neked nem volt pálmaleveled...
8/10 anonim válasza:
pali45
Nekem van egy jósdám, ahol az embereket verjük át nem kevés összegért. Van egy poszt, mégpedig a kamu helyettes. Ha nem vagyok bent, akkor a feladata hogy ő húzza le az embereket. Jó móka.
Ha valakit érdekel, írja meg itt.
(Ez a válasz kizárólag a humort célozta, nem hirdetés, mielőtt közbeszólna valaki)
9/10 anonim válasza:
En megnezettem ezt a palmalevelet, de azt mondtak nekem csak kenyerszalonna meg vereshagyma volt benne. Mondjuk azokban hiszek is.
10/10 anonim válasza:
A nagyim volt,most hozta el róla a felvételt.Szerintem elég nagy hülyeség,csak olyanokat mondanak hogy járjon karmatisztító gyakorlatra hogy jobb legyen az élete,meg hogy ebben meg ebben az évben rossz vagy jó lesz az anyagi helyzete,egészsége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!