Mi magyarok is kevésbé vagyunk megkülönböztetőknek indiaiknak vagy mondjuk perzsáknak?
Attol fugg, mennyi ideje van az ismerosod Europaban. A kinai lakotarsamat kerdeztem, mennyire latja a feher embereket egymashoz hasonlonak (Angliaban)
Azt mondta, amikor idekoltozott, mindenkit egyformanak latott. Magyarokat, lengyeleket, amerikaiakat, angololkat - nem tudott senkit megkulonboztetni es nagyon nehezen ismerte fel az ismeroseit is. Nem latjak az egyediseget, mert a feher bor latvanya es a mas arcszerkezet uniformizalja a kinezetunket szamukra. Aztan par ev alatt hozzaszokott. Kicsit en is igy vagyok vele, mert regebben minden fekete es sargas borszinu embert ugyanolyannak lattam, de mar meg tudom oket kulonboztetni, sot meg is tudom mondani, h mondjuk Afrika vagy Azsia melyik teruleteirol szarmaznak.
Mindenkinek tobb tapasztalata van a 'sajat fajtajaval' - szoval az ismerosod kevesbe tud azonositani titeket.
Itt egy jo cikk a temaban:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!