Reiki. Melyiket? Hol? Kinél?
Olvasgatok kérdéseket, rá adott válaszokat. Szidják, lebeszélnek róla, cáfolják, ajánlanak valakit, aztán a google-ban rákeresve mégis találok olyat, hogy még véletlen se menjünk hozzá.
Van olyan ahol 8ezer ft, van ahol 20, van ahol 50ezer. Miért vannak ekkora különbségek? Honnan tudom, hogy jó helyre megyek?
Szia kedves kérdező!
Vannak olyan 3a ("önmaga mestere") beavatottak, akik lazán beavatnak másokat is, pedig nem lenne hozzá jogosultságuk. Beavatni csak 3b fokozattal lehet ("mester-tanító").
Ezeket a 3a szinten levő embereket el kell kerülni, be tudja mutatni mindenki, aki ezzel foglalkozik a saját kis papírját róla.
Én személy szerint az USUI-féle hagyományos Reikit ajánlanám. A lelki fejlődésed során rá kell jönnöd, hogy a Reiki csak egy eszköz arra, hogy te magad gyorsabban megtaláld önmagad, később viszont több dolgot is meg tudsz tapasztalni általa.
A spirituális energiákat másképpen is meg tudod tapasztalni, a Reiki egy eléggé bejáratott dolog és jóval több, mint kézrátételes energiás humbuk.
Magát az energiát ingyen kapja a Reikis, ingyen is kell továbbadnia. Az, hogy valaki pénzt kér el egy beavatásért, eléggé elgondolkoztató dolog. A pénz, mint anyagi dolog, hozzátartozik a világunkhoz, de van aki pénzért gyógyít... Itt már eléggé kilóg a lóláb.
Priviben küldhetek neked egy telefonszámot, aki tud ajánlani neked valakit.
Aztán érdemes elgondolkodni azon is, honnan jöhet ez az energia...
Üdv. egy Reiki 2-es srác
Onnan tudod, hogy jó helyre mész, hogy a kínált ár/érték arány megfelelő számodra.
Én egy 8000 forintos RAI féle reiki után voltam Jikiden Reiki tanfolyamon és azt mondhatom ég és föld a különbség! Sokkal erősebb volt a beavatás és több technikát is tanultam meg, ráadásul az elméleti háttér is igen részletes volt. Ráadásul ez eredeti japán tradicionális reiki, mely hiteles és úgy érzem igazán megérte kifizetni a drágább képzést.
Eleinte sokat vacilláltam, de a tanfolyam után azt érzetem jól döntöttem végül. Én Szabó Gábornál voltam tanfolyamon, ami nagyon jó hangulatú volt, nagyon sokat gyakoroltunk és maximális támogatást kaptam, hogy megtanuljak reikizi. Fél éve végeztem és rendszeresem használom a családomban és máris sok apró sikerem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!