Hogyan lehet rontásátkot küldeni egy bizonyos emberre és családjára?
Figyelt kérdés
Fontos lenne még hogy ez az átok ne szálljon vissza rám, aki kiadta az átkot!2013. dec. 4. 16:54
11/21 A kérdező kommentje:
amekkora fájdalmat okozz nekem azt kívánom 10x verje el rajta a sors azt amit ÉN elszenevdtem, azt se bánom ha a gyerekeit is megveri a sors, ezért kéne valami jó átok.
Mellékesen vudubabához kell attól a személytől akire a rontást akarom szórni kell tőle haj, ruhadarab, személyes holmi és a többi?
2013. dec. 4. 17:34
12/21 anonim válasza:
Kérdező ne foglalkozz ezzel mert csak magadnak ártasz. az átkok nem léteznek ez csupán babona. Üdv: Jigsaw Megaarcos.
13/21 anonim válasza:
:O most látom, hogy a gyerekket is belekevered mit ártottak neked azok szegény gyerekek? te nagyon gonosz ember lehetsz, már bánom, hogy válaszoltam.
14/21 anonim válasza:
gondolom,mit érezhetsz most és nem fogod fel,mit beszélsz,kiknek árthatsz,megéri-e.várj legalább 3 hónapot.át kell mindent gondolni.a vudu nem játékszer,igaz fegyver
16/21 anonim válasza:
Szerintem se küldj senkinek átkot, az élet idővel úgyis vissza adja neki :-)
17/21 anonim válasza:
minek ide átok, béreld fel ludas matyit
18/21 anonim válasza:
Minek kell átkokkal meg ilyen hülyeségekkel foglalkozni? Odamész, pofánvágod, aztán le van tudva.
19/21 A kérdező kommentje:
pofonvágnám főiskola rektorát akkor aztán qurvára elvinnének a zsaruk, és mehetnék a börtönbe.
2013. dec. 5. 18:43
20/21 Peti7 válasza:
5-ös,bele kell írni az sms-be az átkozandó nevét is,mert egyébként az Átok Systems az üzenet küldőjére megy az átok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!