Szeretnék valami természetfelettit csinálni. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Most nem szellemidézésre gondolok, hanem amit én magam csinálhatnék meg.2013. dec. 1. 19:07
1/15 anonim válasza:
Telekinézis, állítólag bárki képes rá csak gyakorolni kell, keress rá.
2/15 anonim válasza:
Levitáció (lebegés). Bárki képes rá, a kvantumfizika bebizonyította. Én most is lebegek és úgy írok neked.
3/15 pokahontas válasza:
Egy fantasztikus sütit amit oda ajándékoznál egy hajléktalannak..
4/15 anonim válasza:
tanulj fizikát...hátha te leszel a következő einstein vagy tesla...
6/15 anonim válasza:
Ezt most komolyan nem értem. természetfelettit, akarsz csinálni? de pontosan, mit szeretnél csinálni mindegy csak természetfeletti legyen?
7/15 A kérdező kommentje:
Végülis mindegy, azt szeretném kipróbálni, hogy igazak-e az energiákkal kapcsolatos dolgok, én képes lennék-e ilyenekre.
2013. dec. 1. 19:48
8/15 anonim válasza:
Természetfelettit nem lehet csinálni! Amit meg lehet csinálni, az nem természetfeletti, csak nem ismerjük a magyarázatát!
9/15 anonim válasza:
3-asnál a pont! ez nehezebb, mint levitálni, tárgyakat görbíteni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!