Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 100 nap sincs a világvégéig?...

100 nap sincs a világvégéig? Lehet apokalipszis lesz februárban?

Figyelt kérdés

Ha a vikingek ma is élnének, valószínűleg frászt kaptak volna, ugyanis november 15-én az angliai York városában megszólalt a kürt, jelezve, hogy a skandináv mitológia szerint száz nap elteltével eljön a világvége,

Lehet, hogy a Vikingeknek igazuk volt és hamarosan egy apokaliptikus földrengés, ufo invázió, természeti katasztrófák sora következtében világvége lesz ?

Tudom tavaly azt hittük világvége lesz, mert a maják megjósólták. De, a Vikingek jóval később éltek mint a maják így fejlettebb technikai eszközök álltak a jövőbelátásra. Lehet, hogy a Vikingeknek igazuk lesz?

mire lehet számítani februárban? [link]

2013. nov. 29. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Éppen most olvastam el a 2014es évi perzsa horoszkópot, ahol azt írják, hogy 2014re nem várható világvége. Nos akkor melyik mond igazat? :-DDD
2013. nov. 29. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:

"Tudom tavaly azt hittük világvége lesz, mert a maják megjósólták. De, a Vikingek jóval később éltek mint a maják így fejlettebb technikai eszközök álltak a jövőbelátásra."

Nem hiszem, hogy a vikingek fejlettebb technológiával rendelkeztek volna, mint a mai ember. És még mi sem vagyunk képesek a jövőbelátásra, még egy évre előre sem, nemhogy évszázadokra előre.

2013. nov. 29. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:

hát ha olyan világvége lesz mint a tavalyi akkor nem igazán foglalkozok vele

tavaly is egész jól elvoltam az apokalipszis napján és komolyan sérülések nélkül megúsztam

2013. nov. 29. 21:02
 14/15 QueenRavenna ***** válasza:
Lehet, rég nem volt már világvége.
2013. nov. 29. 21:38
 15/15 anonim válasza:

Ha Februarban lesz az pont remek.

Ma abbahagyom a Visa kartya fizeteset minden mas kolcsonnel egyutt, meg a hazkolcsont sem fizetem tobbet.

Se villanyszamlat, se semmit.

Mire 60 nap eltelik addigra itt lesz a vilag vege, akkor meg a hitelezok mar nem sokat tudnak tenni

Koszi hogy szoltal !!!!

2013. nov. 30. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!