100 nap sincs a világvégéig? Lehet apokalipszis lesz februárban?
Ha a vikingek ma is élnének, valószínűleg frászt kaptak volna, ugyanis november 15-én az angliai York városában megszólalt a kürt, jelezve, hogy a skandináv mitológia szerint száz nap elteltével eljön a világvége,
Lehet, hogy a Vikingeknek igazuk volt és hamarosan egy apokaliptikus földrengés, ufo invázió, természeti katasztrófák sora következtében világvége lesz ?
Tudom tavaly azt hittük világvége lesz, mert a maják megjósólták. De, a Vikingek jóval később éltek mint a maják így fejlettebb technikai eszközök álltak a jövőbelátásra. Lehet, hogy a Vikingeknek igazuk lesz?
mire lehet számítani februárban? [link]
"Az apokalipszist a vikingek szerint jól értelmezhető jelek fogják megelőzni: gyakori földrengések következnek be, három egymás utáni fagyos tél követi egymást, amelyek között nem lesz nyár,"
Nos idén volt nyár, néha még túl forró is, tehát ez még nem a világvége.
2/3 a VIKingek azt írták februárba lesz világvége, nem volt szó nyárról és ott északon értendő, ahol ők élnek -.-
Ott meg nyáron sincs meleg.
Jigsaw2.0 úgy tudom másik Adamski nicket bannolták, remélem majd újraregizik és ismét tesz fel kérdéseket. Várom én is
Az nem jó, márciusban lesz egy fontos dolgom.
"fejlettebb technikai eszközök álltak a jövőbelátásra"
A Látó ember független a technikától.
üdv: Látó-aa-
Fájdalomtól megtört szívvel tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett apánk, anyánk, bátyánk, öcsénk, mindenki legkedvesebb Világegyeteme, életének 13,82 milliárdodik évében, türelemmel viselt hosszú szenvedés után 2013. december 21-én véget ért.
Kérjük a részvétnyilvánítás teljes mellőzését.
Ha csak északon értendő, akkor nem lesz világvége, mert a világ nem csak északból áll.
Egyébként amelyik cikket én olvastam, ott az volt, hogy úgy jövendölték, három évig nem lesz nyár a világvége előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!