Régen amikor még régi szobámba aludtam, MINDEN este az volt velem, hogy behunytam a szemem nem tudtam kinyitni, akáárhogy próbálkoztam. mozogni nem tudtam, sem beszélni. rettentő fájdalmat váltott ki, ami nagyon valós volt. NAGYON. tényleg fájt. lebénultam. amikor a régi szobámba aludtam akkor egy nőt éreztem körülöttem, hogy közeledik felém. még fent voltam, esküszöm. mintha emelkedtem volna fel az ágyból. nagyon nehezen sikerült kinyögnöm mindig, hogy segíts. rendesen harcoltam magam ellen. újabban másik szobában alszom, és 1 hete már kétszer megtörtént velem ismét. NAGYON FÁJT. sokkal nagyobb volt a fájdalom, mint az előtt. képek ugrottak be előttem, egy nagy domb aminek egy ház van a tetején, és egy fekete hajú nő, utána egy kacagás. Mint egy horror film, de mégse. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez... 17/ L
2013. nov. 26. 21:17
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy ez a domb és a nő lesz a megoldás minderre. Esetleg nem halt meg mostanában egy ismerősöd ( akár ellenség)? Nem tudom mi lehet,de a domb és nő kulcsfontosságú szereplő.
2013. nov. 26. 21:23
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez alvási paralízis. Régi képeken úgy ábrázolják, hogy repül az ember. Olvass utána. [link]
2013. nov. 26. 21:26
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg igaza van az előző válaszolónak! Az alvás paralízissel magyarázzák néha azt is h emberek azt hiszik éjjel földönkívüliek v más emberek járnak a szobájukban.
Ez egy olyan zavar, amikor az agyad és a tested nem egyszerre ébred fel. Ezért nem tudsz mozdulni és esetleg ez görcsöket is kiválthat.
Ilyenkor az ember gyakran saját magát érzékeli úgy mint egy másik személyt a szobájában. Sokan ilyenkor azt hiszik, h valaki ott van.
Arról nem is beszélve, h ilyenkor álomképek és valóság annyira kavarodnak, h másnap meg vagy győződve h valóság volt!
Ezt egy UFO-s könyvben olvastam. Még az Ufo és szellemhívők is keresnek kézzelfogható magyarázatot a furcsa jelenségekre és szerintük ez az!
2013. nov. 26. 22:01
4/4 A kérdező kommentje:
nem halt meg senkim..
de a fájdalom nagyon valós, még ki is mondom h " Nagyon fáj, segítsetek" rettentően fáj, mintha 100 késsel szurkodnűk a testemet, levegőt nehezen kapok. rettentő érzés, és nem kívánom senkinek. ráadásul a házban is történtek már furcsa dolgok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!