Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy érzem, valaki rontást...

Úgy érzem, valaki rontást tett rám. Ezt hogy lehet eltávolítani, vagy kihez kéne fordulnom?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 + Ráadásul a hit annyira erőteljes szubjektív jelenség, hogy kívülről szinte legyőzhetetlen. Csak belső meggyőződéssel tudsz megszabadulni tőle, komoly mentális erőfeszítések arán.
2013. nov. 18. 15:18
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 8-as nem tudtad, hogy az, hogy ki mennyire hisz az eféle babonákban rontásokban ezo-tv-s f4aszságokban mutatja, hogy mennyire tanulatlan vagy?
2013. nov. 18. 16:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Igazad van #12, az ezotériát nem szabad félvállról venni. Azt vagy csinálja (tanulja) komolyan az ember, vagy sehogy!
2013. nov. 18. 16:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez úgy működik, hogy a rontáshoz is két ember kell. A rontó, és a megrontott. Vannak olyan emberek, akikre hiába szórsz ezernyi átkot nem fog rajta semmi. Mert ez kizárólag felfogás, beállítottság kérdése. De aki úgy érzi, hogy megrontották, megátkozták, az bizonyára úgy is van. "Átkod szálljon vissza rád" és köpködj abba az irányba ahol a megrontót véled! Még toporzékolj is hozzá. Ha ezt mindíg megcsinálod amikor érzed a rontás hatását, elöbb utóbb el fog múlni.
2013. nov. 19. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsó nem tudom,hogy ez most vicc vagy komolyan gondoltad, segíts ki kérlek!
2013. nov. 20. 20:08
 16/20 anonim válasza:
0%

rontaaaaas??

olyan nincsen!!

csak a babonas eggyugyuek hiszik el!!

2013. nov. 21. 08:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek az az igaza, amit érez, vagy amit hisz. Ha te most úgy érzed, hogy rontás van rajtad, biztosan nem véletlen alakult ki ez az érzet.....nem kell ebből nagy ügyet csinálni, legyél csak egyszerűen jó ember, tedd azt, amit a szived és a tiszta lelkiismereted diktál, és csak azzal foglalkozz, ami előrevisz, ami beleillik a te jövőképedbe, ami nem lehúz, hanem felépit....és egyszer csak kitisztul minden, és végtelen puritán, tiszta lesz az életed, meg nem fordul a fejedben, hogy létezik-e egyáltalán ártó szándék másokban - esetleg irányodba ! Az emberek jók, téged is jók vesznek körül, de meg van az a jogod, hogy megválogasd, kinek a társaságát keresd, és kitől távolodj egy kissé el . A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy jelenleg te, ha tetszik oké, ha nem minőségi csere a kapcsolataidban !
2013. nov. 21. 10:54
 18/20 anonim válasza:
100%
Sokáig kb 17-19 éves koromig komolyan hittem abban, hogy megátkoztak. Semmi sem sikerült, én voltam a tápláléklánc legalján a középsuliban, a csajoknak értelemszerűen nem jöttem be(egyáltalán), jegyeim szarok voltak, mindig mindent véletlenül elbaltáztam, egyszóval született PANCSER voltam. és sokáig tényleg azt hittem hogy valaki megátkozott :) De egyre többször vettem észre hogy ezek a balesetek MIATTAM történnek. Egyre többször vettem észre hogy én vagyok a figyelmetlen, ügyetlen, lusta, gyáva, FIGYELMETLEN, stb... NEM valaki más ejtette le a poharamat, hanem één, mert nem voltam elég óvatos, mert elkalandoztam. Ne feledd hogy az Igazi ellenség ott rejtőzik ahol egyáltalán nem keresnéd...pl a saját fejedben :) a Világ semleges, könyörtelen és nem tudsz rajta változtatni. Csak egy valami fölött van igazi hatalmad, és az TE magad vagy, a TE gondolataid... Vedd kézbe saját magad irányítását!
2013. nov. 24. 07:07
 19/20 anonim válasza:

"Úgy érzem"...mondod - Nem azt hogy

Úgy tudom

Úgy gondolom

Úgy láttam

Úgy hallottam

Úgy fájt

Ki az Ura az érzéseidnek? erre válaszolj és aztán folytatjuk

2013. nov. 24. 17:12
 20/20 galtibi2005 válasza:
elviccelitek a temat, fogalmatok sincs hogy van e vagy nincs... leteznek roman, ortodox un kaluger papok akik a fekete magiaval foglalkoznak, rontasokkal atkokkal stb, renegeteg kezzelfoghato szemelyt tudok es az eseteiket de most nem megyek bele. erdelyben szinte minden faluban talalsz szemelyt aki adott esetben leveszi vagy ha komolyabb atokrol van szo eliranyit ilyen paphoz.... ill meg is nezik hogy van e rontas rajtad.... szoval csak ovatosan a temaval!
2013. nov. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!