Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha nagyon ritkán egy ima után...

Ha nagyon ritkán egy ima után megkérem Istent, hogy segítsen. Miért nem segít benne?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Azt az időt inkább mással is tölthetnéd, ha már nem jön segíteni. Mit szólsz?
2013. nov. 16. 18:16
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

mi van ma, h ennyi az imádkozós kérdés?

talán a vidám vasárnapnál sztrájkolnak a szónokok, és nincs mivel elütni az időt?

2013. nov. 16. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ami NINCS az, hogy tudna már segíteni??? Ne őríts már meg! Töltsd hasznos dologgal az idődet! pl: focizz, röplabdázz, war thunder-ezz, airsoftozz, távirányítós helikopterezz!

Üdv!

2013. nov. 16. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát azért ez nem ilyen egyszerű... Hogy kérünk, és adnak, mint valami üzletben. Sajnos a vallások által elég sok téves felfogásunik van Istenről. Valahogy úgy mondanám, hogy rajta kell lenni a hálón, ami Isten. Rá kell kapaszkodni az isteni tudathálóra, vagyis az Univerzális tudatra, ahhoz hogy közelebb kerülhess . És akkor krned se kell, mert meglesz, amire szükséged van. De nem úgy hogy: Add meg, hogy a Jani belém szeressen, vagy hoigy add meg, hogy első legyek az úszóversenyen, mert az iylen kérések nem isteniek.
2013. nov. 16. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kevered a Jótündérrel.
2013. nov. 16. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Segíts magadon és Isten is megsegít.

A többi kommentelőre meg ne figyelj.

2013. nov. 16. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
,,Segíts magadon isten is megsegít" Ha egyszer már segítettél magadon akkor minek isten? Amúgy meg de, nagyon is figyeljen, mert nem szeretnénk, hogy bután haljon meg! De te se! Informálódjál!
2013. nov. 16. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy keresztényt nem tudsz kimozgatni a hitéből, ne is akard. Én nem fogok "informálódni". Mégis miről kellene? Tudom, hogy van Isten és én legalább kapaszkodhatok valamibe, nem csak tengek a világban. Akik nem hisznek, azokat csak sajnálom /rosszindulat nélkül/.
2013. nov. 17. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Hinni csak istenben lehet?

Én se rosszindulatból mondom :-)

2013. nov. 17. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha imád őszinte, akkor segíteni fog. Segíteni, hogy megleld a megoldást. Neked kell észrevenned a jelet, a lehetőséget, amelyet eléd tár.
2014. márc. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!