Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért látom ezeket a dolgokat?

Miért látom ezeket a dolgokat?

Figyelt kérdés
Néha amikor már az elalvás és a éberség közt vagyok félúton,hirtelen furcsa képek ugranak be a fejemben.Legfőképp arcok(nagyon bizar arcok!)kristály tisztán.De közben úgy tudom az arcokat formálni ahogy kedvem szottyan.Ez az állapot kb olyan 3-4 percig tart aztán a képek halványulni kezdenek és aztán nem tudom őket visszahívni.Mi lehet ez?
2013. nov. 15. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hipnagóg képek.Némi gyakorlással tudatos álmot kreálhatsz belőlük.
2013. nov. 15. 21:02
 2/4 anonim válasza:
Én hangokat szoktam hallani. Néha meg tudok tőle őrülni :S szintén nem tudom, hogy mitől és miért, de jó lenne megszabadulni tőle
2013. nov. 15. 22:14
 3/4 Evele123 ***** válasza:

Nekem olyan volt, hogy amikor sikerült a jogsim, ezt a zenét hallottam kristálytisztán éjszaka:

www.youtube.com/watch?v=gTBGjsMv3mo

Kocsis Tibor - Lásd a csodát.

És tényleg igaza van a dalszövegben, mert ez volt az az út, amiről korábban álmodtam. :-)

Én ezt annak fogom fel, hogy a bölcsebbik énem (Isten) üzenete volt álmomban és az üzenete telitalálat volt életem alakulásában!

2013. nov. 16. 07:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem semmi.Néha még olyan szokott történni:ha elalvás elött sokat nézem a tévét.Akkor furcsa geometriai formák meg villódzó virágra hasonlító dolgokat látok,ilyesmiket: [link] Igazából a tudatos álmodás már megy,és nagyon élvezem:D Köszi a hozzászólásokat megy mindenkinek a zöld!
2013. nov. 16. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!