Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól nem lehet ezeket a...

Mikortól nem lehet ezeket a dolgokat? Befolyásolják a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Minden nap rengeteget lépcsőzöm (munkahelyemen és itthon) Itthon mindig szaladok a lépcsőn. A rázkódás eljuthat a méhig? Körülbelül most ágyazódhat be, ha megfogant. (22. nap vagyok, az utolsó együttlét óta, ami valószínűsíthető peteéréskor volt - jelek voltak rá-15. nap voltunk együtt)

Lehet buta kérdés, bocs:D

Nem szokott ilyentájt fájni az alhasam, de most fájdogál pár napja, de nem mensis görcs. A hüvelyem is szurkálgat, az se szokott.

A lányom tegnap kért, hogy üljek bele vele a kádba, de már nem mertem. Most már nem kéne melegvízbe ülnöm, ugye? (Utoljára 15. nap előtt fürödtem vele együtt.)

Azért vagyok ilyen óvatos-lányommal nem voltam-mert 5 hónapja volt egy vetélésem, és próbálok mindent jól csinálni.

Még egy kérdés: Ha tüsszentek, mért fájhat az alhasam két oldalt? Próbálok odafigyelni a tüsszentésre, hogy ne fájjon. A tüsszentés okozta rázkódás ugye nem akadályozza meg a beágyazódást?

2013. nov. 15. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a lépcsözés, tüsszentés meg fürdés bármit is ártana a terhességnek, akkor ott valami baj van a gyerekkel, és akkor sem maradna meg, ha egész nap fekszel.

A terhesség NEM betegség, ez már beteges, ha valaki ennyire fél.

2013. nov. 15. 07:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Kérdezz meg pár elvetélt nőt, mennyire óvatosak a következő terhességgel, teherbeeséssel.

Én csak megkérdeztem, hogy esetleg ezek árthatnak e. Nem tudom abba mi a beteges, ha megpróbálom a lehető legjobb körülményeket biztosítania a teherbeeséshez.

Azért kérdeztem, mert tapasztalom ezt a fájdalmat.

2013. nov. 15. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Hidd el, akinek az elsö pár hétben elmegy a babája, az akármit csinál(t volna), akkor is így lenne, mert valami a babával nem volt rendben.

És akkor hiába csinálsz akármit, nem változtat semmit, viszont magadat teszed csak beteggé ezzel az állandó idegeskedéssel, meg a babának sem tesz jót.

2013. nov. 15. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:

a vetélések kb 70-80% genetikai eredetű....

szal felesleges vigyázni ha nem normális a zigóta/magzat/sejtcsomó akkor kilökődik

pl ezért szeretem az angol egészségügyet a 12ik hétig semmi vizsgálat nincs :-)))

és ezért nem szeretem h itthon már 4 hetesen visítanak a nők a 4D uh ért

feleslegesen teszik ki magukat mindenféle vizsgálatnak és sorolhatnám még .....

és a terhesség nem betegség csak egy állapot

ami az elvetél nőket illeti sokkal többen vetélnek el mint hinnéd de ez TABU még a 21ik században is !!!!

és ami fontos még az elvetélt nők magukat hibáztatják holott az esetek 95% nem hibásak

és amit olvasom nem kicsit paráztál rá a terhességre ....

nya az a leghülyébb dolog amit tehetsz ....

2013. nov. 15. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én amikor terhes lettem a másodikkal, a sokadik próbálkozós hónap volt. Már nem érdekelt, feladtam. ELmentünk nyaralni, nem is tudtam mikor volt pém.

Boboztunk, olyan városi kisvasúton ültünk, hogy a belső szerveim majdnem kiestek, strandoltunk, csúszdáztunk, stb. És hazajöttünk, utána vettem észre, hogy lassan meg kéne jönnie, de nem jött. SZóval nem kell ezt a dolgot túlgondolkodni.

2013. nov. 15. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia ! Megértelek, nekem is vannak ilyen gondolataim. NEkem méhen kívülim volt áprilisba.Meg is műtöttek. A melegvizes, ülőfürdőt nekem is mondták, hogy kerüljem, illetve a megerőltető tornát.. :)
2013. nov. 15. 11:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Az enyém 12 hetes volt:( Azért nem ülök bele a lányommal, mert 40 fokos vízbe szeret beleülni, és az szerintem már tényleg baj lehet. Még 35 fokosba beleülnék, de így csak akkor ciklus közepéig ülök bele vele. Persze nem viszem túlzásba ezt a nem szabad szaladni dolgot, mert lefele szaladni szoktam a lépcsőn, meg felemelem a lányomat meg normálisan játszok vele, mászok vele a földön (oroszlánosat játszunk:D) Meg bicajjal járok dolgozni...odafele nincs is gond, mert enyhén végig leejt. A gond hazafele van. Teljesen kifulladok, mire hazaérek, mert ráadásul hazafele feszt ellenszél van.
2013. nov. 15. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Az angol egészségügyet nem kell annyira szeretni...pont miattuk vetéltem el...Angliában élek. Hiába mondtam nekik, hogy barnázok... heteken keresztül csak annyit mondtak, normális, meg se néztek. Mire megnéztek, addigra elvetéltem...Az angol terhesgondozás csak gondtalan terhesség esetén jó. Inkább ne éld át, hogy milyen heteken át aggódni, még a lányommal is aggodtam kicsit az első uh-ig, ugyanis van olyan, hogy semmi jel, de a baba már nem él...szóval 12 hetes terhes korodig azt se tudod biztosan, hogy élő terhességed van e. Aztán már csak a 20. héten van, és vége, persze akkor már mozog a pici, de aki addig nem érzi, hogy mozog e, a két uh között is aggódhat, habár az elsőig nehéz kibírni. Az egyéb egészségügyi finomságokról ne is beszéljünk...
2013. nov. 15. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!