Mikortól nem lehet ezeket a dolgokat? Befolyásolják a teherbeesést?
Minden nap rengeteget lépcsőzöm (munkahelyemen és itthon) Itthon mindig szaladok a lépcsőn. A rázkódás eljuthat a méhig? Körülbelül most ágyazódhat be, ha megfogant. (22. nap vagyok, az utolsó együttlét óta, ami valószínűsíthető peteéréskor volt - jelek voltak rá-15. nap voltunk együtt)
Lehet buta kérdés, bocs:D
Nem szokott ilyentájt fájni az alhasam, de most fájdogál pár napja, de nem mensis görcs. A hüvelyem is szurkálgat, az se szokott.
A lányom tegnap kért, hogy üljek bele vele a kádba, de már nem mertem. Most már nem kéne melegvízbe ülnöm, ugye? (Utoljára 15. nap előtt fürödtem vele együtt.)
Azért vagyok ilyen óvatos-lányommal nem voltam-mert 5 hónapja volt egy vetélésem, és próbálok mindent jól csinálni.
Még egy kérdés: Ha tüsszentek, mért fájhat az alhasam két oldalt? Próbálok odafigyelni a tüsszentésre, hogy ne fájjon. A tüsszentés okozta rázkódás ugye nem akadályozza meg a beágyazódást?
Ha a lépcsözés, tüsszentés meg fürdés bármit is ártana a terhességnek, akkor ott valami baj van a gyerekkel, és akkor sem maradna meg, ha egész nap fekszel.
A terhesség NEM betegség, ez már beteges, ha valaki ennyire fél.
Kérdezz meg pár elvetélt nőt, mennyire óvatosak a következő terhességgel, teherbeeséssel.
Én csak megkérdeztem, hogy esetleg ezek árthatnak e. Nem tudom abba mi a beteges, ha megpróbálom a lehető legjobb körülményeket biztosítania a teherbeeséshez.
Azért kérdeztem, mert tapasztalom ezt a fájdalmat.
Hidd el, akinek az elsö pár hétben elmegy a babája, az akármit csinál(t volna), akkor is így lenne, mert valami a babával nem volt rendben.
És akkor hiába csinálsz akármit, nem változtat semmit, viszont magadat teszed csak beteggé ezzel az állandó idegeskedéssel, meg a babának sem tesz jót.
a vetélések kb 70-80% genetikai eredetű....
szal felesleges vigyázni ha nem normális a zigóta/magzat/sejtcsomó akkor kilökődik
pl ezért szeretem az angol egészségügyet a 12ik hétig semmi vizsgálat nincs :-)))
és ezért nem szeretem h itthon már 4 hetesen visítanak a nők a 4D uh ért
feleslegesen teszik ki magukat mindenféle vizsgálatnak és sorolhatnám még .....
és a terhesség nem betegség csak egy állapot
ami az elvetél nőket illeti sokkal többen vetélnek el mint hinnéd de ez TABU még a 21ik században is !!!!
és ami fontos még az elvetélt nők magukat hibáztatják holott az esetek 95% nem hibásak
és amit olvasom nem kicsit paráztál rá a terhességre ....
nya az a leghülyébb dolog amit tehetsz ....
Én amikor terhes lettem a másodikkal, a sokadik próbálkozós hónap volt. Már nem érdekelt, feladtam. ELmentünk nyaralni, nem is tudtam mikor volt pém.
Boboztunk, olyan városi kisvasúton ültünk, hogy a belső szerveim majdnem kiestek, strandoltunk, csúszdáztunk, stb. És hazajöttünk, utána vettem észre, hogy lassan meg kéne jönnie, de nem jött. SZóval nem kell ezt a dolgot túlgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!